• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Bolja ti je prica u infinite od keca ?
Tesko pitanje :D
Mozda mi je prica u Infinite za nijansu bolja, jer retko koja igra koja ima takvu pricu uspe tako lepo da se nadoveze na prethodne elemente, ali to je samo moje misljenje + mi je sveziji osecaj za Infinite. Ali generalno gledajuci, kec mi ima mnogo bolju atmosferu, lepse mi je legao napusten i razrusen Rapture jednostavno.

Preokret u Infinity je bolji od onaj sa Ryanom u prvi deo. :)

I kad sam vec tu, igram to jest trudim se zavrsiti sa Cyberpunk 2077.
Veci krsh u zivotu nisam igrao.
Juce krenuo gitarski metal rif dok sam spasavao Alt Cunningham, zavrsio tek kad sam uradio reload Checkpoint-a. Muzika je zaglavila u loop mode celih 30 minuta koliko je trajala cela gaming sekvenca.
Bagove tipa neucitavanje pokret ustima u cinematike vise ih ne ni zapazam. Zamisljam da igram naslov iz 1999god. i cepam. Uzas koliko je bagava.
A sama igra ne zna sta zeli biti GTA, Borderlands, kvazi System Shock.... RPG wannabe....

Meni je Infinite na listi igara koje bih trebao jos jednom da odigram jer nisam siguran da li sam je lose procenio zbog neispunjenih ocekivanja ili sto stvarno igra nije taj nivo. Ne kazem da je losa, naprotiv, samo sam ostao tad na launchu gorkog ukusa jer sam ocekivao nesto sto ce u svakom pogledu da nadmasi keca i infinite tehnicki, gameplay i dizajnerski ga jeste nadmasio ali atmosfera i narativ su po meni zakazali. Posle keca i likova kao ryan i sinclair i literal chills momenata kao "a man chooses a slave obeys", ocekivanja koja sam imao od infinite verovatno nijedna igra nije mogla da ispuni, ali i pored toga neki momenti su me bas zuljali kao ocigledna reciklaza klasnog ustanka i multiverse koji je u 90% slucajeva samo jeftina maska za los rasplet narativa, i onda slag na tortu dodje marry sue i leveluje se na nivo dr.manhattan nekom "nanomashines son" logikom i jos uradi retcon pocetka prve igre, tu sam samo rekao ma vazi i iskljucio se.😁

Last edited:
I kad sam vec tu, igram to jest trudim se zavrsiti sa Cyberpunk 2077.
Veci krsh u zivotu nisam igrao.
Juce krenuo gitarski metal rif dok sam spasavao Alt Cunningham, zavrsio tek kad sam uradio reload Checkpoint-a. Muzika je zaglavila u loop mode celih 30 minuta koliko je trajala cela gaming sekvenca.
Bagove tipa neucitavanje pokret ustima u cinematike vise ih ne ni zapazam. Zamisljam da igram naslov iz 1999god. i cepam. Uzas koliko je bagava.
A sama igra ne zna sta zeli biti GTA, Borderlands, kvazi System Shock.... RPG wannabe....

Nisi trebao da se mucis na ubogom PS4. Steta, jbg.

Meni je Infinite na listi igara koje bih trebao jos jednom da odigram jer nisam siguran da li sam je lose procenio zbog neispunjenih ocekivanja ili sto stvarno igra nije taj nivo. Ne kazem da je losa, naprotiv, samo sam ostao tad na launchu gorkog ukusa jer sam ocekivao nesto sto ce u svakom pogledu da nadmasi keca i infinite tehnicki, gameplay i dizajnerski ga jeste nadmasio ali atmosfera i narativ su po meni zakazali. Posle keca i likova kao ryan i sinclair i literal chills momenata kao "a man chooses a slave obeys", ocekivanja koja sam imao od infinite verovatno nijedna igra nije mogla da ispuni, ali i pored toga neki momenti su me bas zuljali kao ocigledna reciklaza klasnog ustanka i multiverse koji je u 90% slucajeva samo jeftina maska za los rasplet narativa, i onda slag na tortu dodje marry sue i leveluje se na nivo dr.manhattan nekom "nanomashines son" logikom i jos uradi retcon pocetka prve igre, tu sam samo rekao ma vazi i iskljucio se.😁

Ja sam krenuo Infinite bez ikakvih ocekivanja, najvise jer sam zaboravio kakav je hajp bio kad je izasla igra, tek kad sam presao podsetio sam se malo po starim vestima. Ali se nisam spoilovao sve ove godine, sto mi je cudno s obzirom koliko je stara igra lol
''A man chooses, a slave obeys'' je citat za knjige, i generalno kec ima bolji narativ i atmosferu, sa tim se slazem potpuno, ali ima i Infinite takve recenice, koje nisu dubokoumne ali ti ostani u secanju kao sto je "There is always a lighthouse, there's always a man, there's always a city."
Svakako je steta sto studio vise ne postoji :/

mora na hard, a čak i tada nije teško, naravno osim onih ubogih sprint trka

počeo Death Stranding, ali nema se vremena da se udubim u igru

Igram Fortnite i pomalo emulatore, nešto nemam snage da započinjem neku punokrvnu igru.

Dok nestrpljivo cekam Far Cry 6, vec izvesno vreme igram FC4. Poslednja kvalitetna FC igra. Presao sam ga odavno na ps3 ali uzitak nije nista manji i danas, narocito nakon "fps boost" implementacije na next gen konzolama. Igra tako smooth radi da je pravo zadovoljstvo napucavati se po brdima Kyrata.

@Chodex

Čodi brate imam savrsenu ideju. Dobio sam It Takes Two, treba mi neko sa kim cu da strimujem, a ti si savrsen za to! Ajde u toku dana akk hoces cimaj me ovde ili na fejsu da se izdogovaramo.

Ne treba ti da imas kupljenu igru, mozes je igrati preko moje licence kada te invajtujem.

Bice kudoooo!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samo Čodi da kaze sudbonosno da

@Chodex

Čodi brate imam savrsenu ideju. Dobio sam It Takes Two, treba mi neko sa kim cu da strimujem, a ti si savrsen za to! Ajde u toku dana akk hoces cimaj me ovde ili na fejsu da se izdogovaramo.

Ne treba ti da imas kupljenu igru, mozes je igrati preko moje licence kada te invajtujem.

Bice kudoooo!!!!

Dogovoreno. Moze kasnije popodne da se malo naspavam, igrao sam Crasha do 6h ujutru.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Jeeee. Ajde oko 4-5-6 moze. Skini igru preko Xbox Appa na telefonu. Pa cemo preko partya da se izdogovaramo i pokrenemo sve

Jeeee. Ajde oko 4-5-6 moze. Skini igru preko Xbox Appa na telefonu. Pa cemo preko partya da se izdogovaramo i pokrenemo sve

Vazi. Ja uradio search igre kliknuo "download to console" pa neki link štiklirao...valjda je to to. Nemam nikakav feedback od aplikacije. Treba da srede ovo.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Upravo završih Devil May Cry 5. Borba je odlična i jako zabavna, ali ga preteraše sa cut scenes. Ovo mi je baš smetalo u početku, al sam posle postao tolerantniji.
Od tri glavna lika nekako mi je V najviše legao, što zbog moje lenjosti, a i nešto sam bio raspoložen da igram kao mage. Lelemudaš u pozadini dok grifon, panter i džin prave dar mar i rokaju SSS rank.
c43bf9wruen21.gif

Nera nikako nisam mogao ozbiljno da shvatim jer sam pre ovoga odigrao Persona 4, pa kad god progovori nešto meni u glavi blentavi Adachi jer isti glumac daje glas obojici :D No, grappling hook mi je bio prezabavan, nikad mi nije bilo dosta da spamujem GET OVER HERE, pogovo kad sam u vazduhu. Dante mi je u početku bio najmanje zanimljiv, ali sve bolji kako se dobijaju nova oružja. Najbolje su mi bile nunčake, sa sve Bruce Lee kricima.
Muzika je super, pogotovo onaj paljevinski mjetal kad igraš kao Dante.

Back
Top Bottom