• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Za 15 min ( u 7) krecemo @Chodex i ja It Takes Two. Tako da ko hoce neka nam se pridruzi na Twitchu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Igrao Stardew Valley neko vreme, koliko mi bilo zanimljivo, ali video sam da farmerski zivot nije za mene...
Krenuo Factorio da probam samo tutorijal, spicio 10 sati u 3 dana...
Igram usput i Beyond - Two Souls, odlicna igra, jedino sto je laka i jednostavna.

Skoro zavrsio Dragon Quest Heroes. Akcioni JRPG koji zeli da bude Dynasty Warriors ali to ne uspeva. Osrednja igra koju bih preporucio samo ljubiteljima zanra.

Ja pokušavam da igram Ion Fury na Switchu ali kontrole baš "ne leže". Nešto i vezi sa kontrolom kamere i kretanjem mi je neprirodno.

returnal_202105031314xnj2b.jpg

Poceo sam ovih dana ponovo da igram Dragons Dogmu ovaj put na PC-u, igrao sam je prvi put na PS3 onomad i ostavila mi je pozitivan utisak overall. Nadao sam se da ce Capcom mozda u nekom trenutku izbaciti neki remaster ali posto od tog filma nema nista odlucio sam da namodujem PC verziju da izgleda koliko toliko pristojno za 2021 godinu.

Od modova sam koristio neki texture remaster sa Nexusa koji nije zavrsen do kraja i UW fix za rezoluciju posto je malo starija japanska igra jelte :p

Sto se tice same igre i dan danas je unikatna, pawn sistem i combat su fantasticni :)
Igram Strider/Assasin build trenutno sam 29 lvl.

Dragon’s Dogma_ Dark Arisen 5_15_2021 12_44_08 AM.png
Dragon’s Dogma_ Dark Arisen 5_16_2021 9_21_29 PM.png
20210516213209_1.jpg

Poceo sam ovih dana ponovo da igram Dragons Dogmu ovaj put na PC-u, igrao sam je prvi put na PS3 onomad i ostavila mi je pozitivan utisak overall. Nadao sam se da ce Capcom mozda u nekom trenutku izbaciti neki remaster ali posto od tog filma nema nista odlucio sam da namodujem PC verziju da izgleda koliko toliko pristojno za 2021 godinu.

Od modova sam koristio neki texture remaster sa Nexusa koji nije zavrsen do kraja i UW fix za rezoluciju posto je malo starija japanska igra jelte :p

Sto se tice same igre i dan danas je unikatna, pawn sistem i combat su fantasticni :)
Igram Strider/Assasin build trenutno sam 29 lvl.
meni je igra bas konfuzna ali moram je krenuti od pocetka voleo bih da je predjem )

ja trenutno igram Mass Effect™ Legendary Edition

meni je igra bas konfuzna ali moram je krenuti od pocetka voleo bih da je predjem )

ja trenutno igram Mass Effect™ Legendary Edition
Jes' malo konfuzna u pocetku dok ne pohvatas sve kako funkcionise :D

Napisi utiske u ME temi kako ti se cine remasteri, ja planiram posle DD-a da se bacim na njih barem na keca i dvojku za trojku vec ne mogu da garantujem da cu je igrati ponovo :)

Trenutno igram Ni No Kuni 1 na Switchu, preko 40 sati, uživam u svemu, bližim se polako kraju.
Počela sam je još prošle godine u januaru, igrala oko 10 sati i tu stala. Nisam je igrala do sad ali sam imala grižu savesti da moram da je završim jer sam znala da je igra koja će mi prirasti srcu.
I drago mi je da sam se naterala pre par nedelja da je počnem ponovo i sad sam skroz navučena.

Malo sam počela i drugi deo Revenant Kingdom da igram, probala samo par sati na PCju i ne sviđa mi se ništa posebno, nema mi tog duha i šarma iz keca. Postoji rumor da će da je izbace na Switchu uskoro pa ću je možda i tu igrati jer imam averziju od igranja igara na PCju.

Između toga igram predobru Sniper Elite 4, Doom 2016, Cuphead i Crash 4 a na čekanju su mi jos dosta igara da ih završim, Paper Mario Origami King, South Park The Stick of Truth, Super Meat Boy, Darksiders 1 itd....

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Trenutno igram Ni No Kuni 1 na Switchu, preko 40 sati, uživam u svemu, bližim se polako kraju.
Počela sam je još prošle godine u januaru, igrala oko 10 sati i tu stala. Nisam je igrala do sad ali sam imala grižu savesti da moram da je završim jer sam znala da je igra koja će mi prirasti srcu.
I drago mi je da sam se naterala pre par nedelja da je počnem ponovo i sad sam skroz navučena.

Malo sam počela i drugi deo Revenant Kingdom da igram, probala samo par sati na PCju i ne sviđa mi se ništa posebno, nema mi tog duha i šarma iz keca. Postoji rumor da će da je
Meni je prvi deo odlican ali drugi deo mi je mnogo smor.pre kraj sam ga batalio mozda se nateram nekad da ga predjem ali nemam zelju

Upravi zavrsio Titanfall 2, super kampanja. Poceo yakuza 0 ali mi se nije dopalo, probao onda yakuza kiwimi i to slabo, valjda yakuza nije za mene a bas mi se svidja seting.
Igracu veceras psychonuts da vidim zasto ga hvale toliko.

@Vampir probaj yakuza 7, pošto je borbeni sistem potpuno promenjen, kao i glavni lik. čak je i priča skoro potpuno nezavisna (apsolutno nije potrebno znanje o prethodnim delovima da bi se uživalo) :)

Obavrzno, vidim je turn based, probace se kad dodje na game pass :)

Грајндујем послове у Bravely Second на 3дс-у већ пар месеци јер немам воље да седнем и завршим игру.
Прешао сам пар опскурних хентаи игара на јапанском направљених у РПГ макеру и често покренем Хероје тројку где само уђем у град и паднем у транс на пар сати због музике.

Presao Twin Mirror.Utisak o igri i ocena 7.Dobra je ali je mogla mnogo bolja da su hteli da uloze vise i truda i zelje i para.Znam da mogu mnogo bolje jer igram njihove igre.

Back
Top Bottom