• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Dlc za Still Wakes the Deep mi se mnogo manje svideo od igre.
Nista od problema iz originalne igre (dlss koji zeza, dzojpad koji cesto ne radi u opcijama) nisu resili, a ima i novih (prolazak kroz zidove, nestajanje objekata zbog cega sam poginuo nekoliko puta).
I gameplay je dosta gori. Mrzim plivanje u igrama, a ovde je sve jos gore zbog toga sto je iz prvog lica.
Drago mi je sto su dodatno prosirili pricu i bilo je lepo posetiti tu lokaciju opet, ali previse je ovo para za nesto sto traje 2 sata.

Uleteo sam u neki los niz sto se tice igara. Sve sto sam igrao u poslednje vreme nije mi leglo nikako. Posto sam bajker i veliki ljubitelj trkackih igara resih da probam Ride 5. Odustao posle 10-ak sati. Stvarno sam se potrudio da odigram ovo do kraja ali nisam mogao. Genericka suvoparna kampanja koja je uzgred i predugacka. Osecaj voznje nije los kada se debelo poigras sa opcijama.

Najvise mi je smorilo sto se svi motori u igri ponasaju na slican nacin. Voznja motora od 250cc i onog od 800cc skoro pa je ista. U stvarnom zivotu je razlika kao nebo i zemlja. Sreca pa je igra besplatna na PSN-u inace bi mi bilo zao da sam dao neki novac za nju.

Uleteo sam u neki los niz sto se tice igara. Sve sto sam igrao u poslednje vreme nije mi leglo nikako. Posto sam bajker i veliki ljubitelj trkackih igara resih da probam Ride 5. Odustao posle 10-ak sati. Stvarno sam se potrudio da odigram ovo do kraja ali nisam mogao. Genericka suvoparna kampanja koja je uzgred i predugacka. Osecaj voznje nije los kada se debelo poigras sa opcijama.

Najvise mi je smorilo sto se svi motori u igri ponasaju na slican nacin. Voznja motora od 250cc i onog od 800cc skoro pa je ista. U stvarnom zivotu je razlika kao nebo i zemlja. Sreca pa je igra besplatna na PSN-u inace bi mi bilo zao da sam dao neki novac za nju.

Igraj MXGP i probaj MotoGP, različite firme rade sada, pre je radio sve Milestone i obe su bile odlične.

Mene nijedna voznja motora ne radi, tako su nerealno uradjene da to nema veze sa stvarnoscu. MXGP tek, ono lebdi nad stazom pun gas, a u stvarnosti kad upadnes u tockorez dubok do kolena ne bude ti dobro. Tu se posebno pazi na linije kojom ides, dok u igri to se ne oseti ni najmanje. Probao sam pre koju godinu i MXGP i onaj Supercross serijal reko batali

Mene nijedna voznja motora ne radi, tako su nerealno uradjene da to nema veze sa stvarnoscu. MXGP tek, ono lebdi nad stazom pun gas, a u stvarnosti kad upadnes u tockorez dubok do kolena ne bude ti dobro. Tu se posebno pazi na linije kojom ides, dok u igri to se ne oseti ni najmanje. Probao sam pre koju godinu i MXGP i onaj Supercross serijal reko batali

Mislim da si igrao u arkadnom modu, jer ako si ledeo u MXGP nešto definitivno nije okej :)

To je igra gde možeš da se 5x okreneš u svakom trenutku ako igraš bez pomoći. Tako da ono....

MXGP je još pre 2020te imao dual stick mehaniku kontrolisanja motora, gde ako ne balansiraš težinu i poziciju motora se odmah sjebeš. Naravno ovo ne važi ako imaš pomaganja oko balansa motora, sa skretanjem, sa gasom i tako to. Tada letiš, kao što ti kažeš. Jedino ako ne misliš "pre koju godinu" na pre10+ godina

Suludo mi je da ti to kažeš, a ceo internet kaže kako je MXGP i MotoGP sa simulacijskim podešavanjima igra sa najstrmijim learning curveom, i da ne prašta ljudima koji tek kreću da igraju tako nešto

Meni su MotoGP igre od 2020 pa na dalje ne igrive. Koju god sam probao nemoš sastaviti krug bez padanja ili silaska sa staze 🥲
Vidim da u 25 ima arcade mode, probaće se kad dogodine dođe na PS+/GPU :)

MXGP igre su mi bile baš zabavne, mada nisam igrao ovu najnoviju.

ERbFXye.jpeg

Last edited:
Dajte preporuku za neku "opušteniju" roguelite igru za more.

Da nisu vampiri pošto sam to iscedio odavno kao i Hades.
Kad kažem opušteniju ne mislim da mora da bude casual gameplay nego da nije ko Hades da traži i narativnu involviranost da bi se uživalo.

Kad kažem opušteniju ne mislim da mora da bude casual gameplay nego da nije ko Hades da traži i narativnu involviranost da bi se uživalo.

Lost in Random The Eternal Die

Od onog što sam igrao i ostalo mi u super sećanju Roguelite (imaš permanentna budženja lika)
Mullet Mad Jack
Heroes of Hammerwatch
Enter the Gungeon

I jedna baš stara Roguelike

Crimsonland

uz to bi preporučio i Sispri Gauntlet mada je to lud Anime Gauntlet klon ali zadovoljava istu potrebu

Eventualno ovako nešto...

Malo me uhvalita nostalgija pa reko da skinem i upalim Abuse. Zaboravio sam da je igra nazvana po tretmanu igrača :D. Šalu na stranu (po priči Abuse je naziv navale mutanata) ali igra je stvarno nemilosrdna. Čini Demon's Souls naizgled razumnim izazovom za prosečnog igrača mobilnih ighara.

Danas imamo dosta platformskih igara sa slobodnim nišanjenjem mišem ali kada je Abuse izašao bio je revolucija. I imao je osećaj FPS igre sa pogledom sa strane. Nekako i dalje bi je stavio među najbolja dela ovog nepopularnog žanra koji je započeo.

E, da. Takođe igra izgleda kao da ste poslednji predator na planeti preplavljenom Xenomorphovima. Mislim da su vremenom promenili priču da ih ne bi utužili pravo u bankrot. A nisu ni morali. Nažalost Abuse je jedina igra tima Crack Dot Com koja je izašla :( Ako ništa drugo igra je freeware stoga ako želite malo mazohisma u svom životu bacite se na skidanje nekog sourceporta.Meni je Abuse SDL 0.9a radio sa samo dva pucanja.

Završih Postal 2, trebalo mi je malo više od 4 sata. Bilo je kratko, ali zabavno. Kapiram da ću obrnuti još jednom, možda dva puta, čisto da probam pokupiti neke achievemente. Teško mi je odlučiti se da li više gotivim prvi ili drugi deo. Razlikuju se dovoljno da ih ne mogu tek tako porediti, a mogu da uživam u obe. Drugi deo je manje mračan i prožet je humorom. Ne leže mi sve fore kao što su kada sam imao 14 godina, ali okej, nije mi frka preći preko toga. Većina oružja mi je apsolutno beskorisna, pa sam igru završio koristeći maksimum 4-5. Dodato je par forica i QoL izmena, pa je daleko manje frustrirajuća igra ako se poredi sa prvom verzijom. Vatra i dalje ubija framerate, ali okej, navikao sam se na povremene probleme sa performansama. Nisam primetio bagove, što mi je malčice čudno. Možda su Running With Scissors ispeglali malo igru.

Sve u svemu, zabavna mi je igra. Nije mi prekratka, mislim da je dužina taman da ne dosadi.

1752439566425.webp
1752439583347.webp
1752439597877.webp
1752439607288.webp
1752439625882.webp
1752439648033.webp
1752439673938.webp
1752439710069.webp

Back
Top Bottom