CARNEX
jetrena pašteta
- Reaction score
- 2,331
Pošto me drži nesanica i igra nije dugačka pređoh Advent Neon. Veoma zabavna igra, Najveća mana mi je mnogo platformisanja u kasnijim nivoima sa čime kontrole nisu baš u navjboljem odnosu. Neke delove sam voleo ali drugi su mi bili čisto lupanje po komandama samo da nekako završim sa njima. Borbe su mi odlične i veoma raznovrsne al su u manjini u odnosu na platformisanje. I bez žickanja trouglića sam uspeo da kupim sva poboljšanja izuzev 3 do kojih mi nije bilo ni najmanje stalo. Takođe nisam našao nikakv razlog za jurenje ocena uspešnosti na kraju svakog nivoa kao i nekih A-Značaka kojih ima 5 za raznovrsne podzadatke u svakom od njih.
Igra nije uopšte teška da se pređe sobzirom da sam samo na drugom glavonji poginuo više od dva put. Možda postoji neki poseban kraj ako se postignu sve najbolje ocene na svakom nivou kao i pokupe sve A-Značke ali stvarno nemam nameru da se bakćem sa time. I pored toga što me je poslednja sekvenca već stvarno počela smarati zbog početnog platformisanja koji moraš naučiti napamet da bi ga uošte izveo i činjenice da je posle toga bila smešno laka igru mogu da preporučim kao malo lagane a bespredmetne zabave.
Igra nije uopšte teška da se pređe sobzirom da sam samo na drugom glavonji poginuo više od dva put. Možda postoji neki poseban kraj ako se postignu sve najbolje ocene na svakom nivou kao i pokupe sve A-Značke ali stvarno nemam nameru da se bakćem sa time. I pored toga što me je poslednja sekvenca već stvarno počela smarati zbog početnog platformisanja koji moraš naučiti napamet da bi ga uošte izveo i činjenice da je posle toga bila smešno laka igru mogu da preporučim kao malo lagane a bespredmetne zabave.
Last edited: