• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

vampire survivors, kakav heroinum...
Brzo tjesh uspeti da svaki put igrash po 30 minuta, a to je pravi pakao. :D
protip: u pochetku dok nemash sve otkljuchano +1 na weap projectiles je veoma seksi.

maxo, zamolio bih te od sad da igras samo Crysis i Cyberpunk u 4k RT

Plaća brend bezveze sa tom 3080-tkom a mogao uživati u besplatnim performansama na Radeonu.

maxo, zamolio bih te od sad da igras samo Crysis i Cyberpunk u 4k RT

6e4836ce122b44072a8b11a186b07e42--jokes-happiness.jpg

Evo 2 dana igram Jak and Daxter the precursor legacy iz kataloga retro classica ps+ premiuma. To mi je jedan od omiljenig 3d platformera te generacije. Nema sta, 60 frejmova uz malo staromodnu kameru ( R stik koji ne moze da se podesava vec je inverted) ce i danas svakog ljubitelja ps2 platformera uciniti zadovoljnim. E sad, setih se da Jack 2 je totalno drugaciji fazon igre i nije mi nimalo legao svojevremeno. Retardirani sistem chackpointa koji te tera da ponovis level od pocetka je mnogo igrace odbio. Iako sam razmatrao da ponovo dam sansu J2, odustao sam kada sam video sta su igraci poslednje pisali (jun 2022) na reset eri. Uzasno teska igra. Nasao sam intervju devolopera iz 2003. (medju kojima je i Cerni) gde pricaju o drugom delu.. Voleo bih da se danas ND pozabavi ovom fransizom, recimo Jack 4 igrom.

Igram Necromunda - Hired Gun koju sam dobio od Ljubomira.
Video sam da je igra poprilichno napljuvana (pogotovo na Steam), ali gameplay me kupio. Kapiram da je ovo savrshena igra za naspidane manijake koji su drmnuli par red bull-ova.

Grafichki je sasvim ok, nishta specijalno, a zvuk u igri je takodje okej. No, gameplay je ono u chemu uzhivam. Borbe s neprijateljima znaju delovati ne preterano fer, pogotovo kada skapirate da igra ochekuje od vas da ste konstantno u pokretu - slajdovanje po podu, trchanje uz zidove i skakanje. Pored oruzhja, koje je mogutje modifikovati, imate i razne motji koje dobijate budzhenjem svog lika, a veoma su korisne u toku borbe. Primeti se uticaj Doom: Eternal, ali, znam da tju navutji gnev zbog ovoga, meni je skoro pa zabavnije od Eternal. Muzika je Mick Gordon za sirotinju, ali ne smeta mi mnogo (zato shto sam je iskljuchio i pushtam neshto svoje).

Pricha u igri je, pojma nemam, sve prekidam, samo bih da ubijam. Igra nije ispolirana, dva puta sam morao da chekam da me ubiju jer je boss odluchio da propadne kroz zemlju, a nisam hteo ceo nivo od pochetka da igram. U tretjem pokushaju je propao kroz stepenice do pola, pa sam barem mogao da sasipam metke u njega dok on prducka u mestu. Desilo mi se par puta da propadnem ispod mape, ali tada nisam mogao da se samoubijem, vetj sam morao da se vratim u main menu i igram od checkpointa.

Sve u svemu, meni je zabavna igra, pored brojnih mana. Super je za iskaljivanje besa, a i kul je osetjaj kada na jedvite jade izadjem iz borbe kao pobednik. Plus u igri imate mastifa kojeg takodje mozhete budzhiti da bude ubojit :3

6.5/10 za sada, ali ne vidim da se to mozhe preterano promeniti do kraja igre.

Ja nikako da se odlučim da li da igram tu verziju ili OG za 360.
Presao sam sve girse koji postoje(krenuo wars koki je potezna igra, njega samo nisam zavrsio)
Kec presao 4 puta na orginalnom 360 tri puta i na xbox one jednom
Dvojku presao 5 puta na 360 i 1na serijix
Trojku samo tri puta dva puta na 360 jesnom na aerijix
4 deo samo 2 puta na one
5 deo pola presao na one i zavraio na serinix samo jesnom odigrao
Rimejk kecapresao dva puta na one
Najbolji deo dvojka ubedljivo.

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Ako krenem igrati onda ću gledati da sve završim barem da na 'gaming novinar' težini projurim kroz sve. Dilema je samo između OG keca ili remakea.

Ako krenem igrati onda ću gledati da sve završim barem da na 'gaming novinar' težini projurim kroz sve. Dilema je samo između OG keca ili remakea.
Original kec za 360 >xboxone remake
Moje misljenje.
Jedino sto je grafika lepsa u rimejku ali neke izmene mi se bas i nisu svidele kao sto su osvetljenje koje automatski kvari atmnosferu iz originala koji je bas dark sto zbog grafickih ogranicenja sto zbog samog stila igre...
I likovi izgledaju nekako drugacije u rimejku....

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Danas sam zavrsio Death Stranding i Stray. Efikasna nedelja nema sta :D Ovu prvu sam jedva cekao da zavrsim. Vecinu cut scane's na kraju sam skipovao pa cu pokasati na miru da gradim puteve :D Reljef i konfiguracija terena je vrhunska.Mozda i najbolja u tom segmentu igre.8/10 igra od mene. Stray takodje nije losa igra. Macka je slatka, kao i svet i zagonetkice. Sedmica.

Preshao sam Necromunda - Hired Gun. Radio sam malo sporedne misije chisto da se izhivljavam, ali sam na kraju odluchio da predjem igru. Trebalo mi je oko 13 sati.
Zaboravio sam da igra ima one glory kills kao u Doom: Eternal, samo shto se ovde ne vidi najbolje shta se deshava s protivnikom, sretja pa ne traju dugo. Takodje sam zaboravio napisati da u igri postoji grappling hook koji sluzhi za izbegavanje neprijatelja, chupanje shtitova iz ruku neprijatelja, ali i za priblizhavanje neprijateljima. Takodje sluzhi da pomogne u clip-ovanju kroz zidove i vratjanju na pochetak misije. <_<

Vishe puta mi se desilo da proletim kroz zid i vechno padam ispod mape dok ne odluchim da izadjem u glavni meni i vratim se na checkpoint. Pored tih bisera, deshavalo mi se da protivnici propadnu kroz pod, shto ume biti problematichno kada je cilj pobiti sve protivnike kako bi se nastavio nivo. Reshenje je - restart misije.
Takodje mi se desilo da ne mogu da pokupim iteme koji su bitni za nastavak misije - nije pomoglo izatji u meni igre, a ni izlazak iz igre, vetj sam morao da restartujem ceo nivo. Chitao sam da je vishe igracha imalo josh manje sretje od mene, ne znam kako su se suzdrzhali da ne obrishu igru.

Bedak je shto je igra PUNA bagova, a chini mi se da developeri vishe ne rade na igri. Da nema silnih bagova, igra je mogla biti daleko bolja, ovako, moram da smanjim prvobitnu ocenu.

4/10 - jedino shto vadi igru je gameplay i povremeno dobra muzika.

Screenshots:

20220730235813_1.jpg

20220731000120_1.jpg

20220731003942_1.jpg

20220731192244_1.jpg

20220731203743_1.jpg

20220731204721_1.jpg

20220731204630_1.jpg

20220731000430_1.jpg

20220730235730_1.jpg

20220731191118_1.jpg

Odigrao Live A Live, ljudi moji kakvo vrhunsko iskustvo! Ovo je jedan od najboljih JRPG naslova koji sam odigrao. Igra je jebeno remek delo. Toliko dobrih fora i referenca, plot tvistova, neocekivanih dogadjaja i unikatnih mehanika... Sve sto bi dalje rekao bio bi spojler...

Pauziram malo sa Yakuza: Like a Dragom, poshto sam na kraju igre, pa moram malo da odmorim od turb-based combat. Kada sam umoran igram Firewatch. Imam mozhda dva sata u igri, za sada mi deluje odlichno igra, plus ne znam shta da ochekujem. Nisam siguran da li je u pitanju horor igra ili neshto opushtenije, ali me igra vuche da nastavim igrati.
S druge strane, kada sam odmorniji i zheljan ludila, igram Sunset Overdrive. Okej mi je igra za sada, malo smaraju pokushaji humora, a ni muzika mi ne lezhi najbolje, ali kul se osetjam dok slajdujem i skakutjem po mapi i usput ubijam mutante.

Odigrao Live A Live, ljudi moji kakvo vrhunsko iskustvo! Ovo je jedan od najboljih JRPG naslova koji sam odigrao. Igra je jebeno remek delo. Toliko dobrih fora i referenca, plot tvistova, neocekivanih dogadjaja i unikatnih mehanika... Sve sto bi dalje rekao bio bi spojler...
E zato obozavam ovaj forum. Nisam imao pojma da je ova igra izasla. Stavlja se odmah na listu pod obavezno odigrati.

Predjoh Firewatch... shta ja znam, okej walking simulator, ali nishta vishe od toga. Ne znam zbog chega sam ochekivao neshto vishe, ali ne osetjam gotovo nishta nakon prelaska igre, a to mi je najgore.
Bio je jedan trenutak kada sam utripovao
da je igra nekakav time travel trip, jer... kada sam prolazio pored jezera gde sam prvi put pokupio vatromet i viski, isti taj vatromet i viski su bili na istom mestu. Tu mi je mozak rekao da je u pitanju nekakva vremenska anomalija, a odmah nakon toga je usledio onaj deo gde saznajem da nas neko prislushkuje. U tom trenutku sam se nalozhio na igru... kad ono... nishta posebno. Izgleda se samo igra izbagovala tamo

Sve u svemu, ne bih preporuchio Firewatch, osim ako vam se bash igra walking simulator koji mozhete zavrshiti za jedno popodne. Eh, da, dodao bih da sam uspeo dva puta da se zaglavim na random kamenju, zbog chega sam morao da load-ujem stariji save game, ali okej, prezhiveo sam tu patnju nekako.

Bonus:

1660604819666.png

Na listi ljudima koje se zahvaljuju su Will Smith, Tim Schafer i Anita Sarkeesian :ROFLMAO: e to ime sam davno chuo.

ali ne osetjam gotovo nishta nakon prelaska igre, a to mi je najgore.
secam se kako sam se osetio izdanim kada sam zavrsio igru jer je kraj bio toliko antiklimakterican, a toliko sam zeleo da bude neki fantastican punchline :(

Back
Top Bottom