Igram Necromunda - Hired Gun koju sam dobio od Ljubomira.
Video sam da je igra poprilichno napljuvana (pogotovo na Steam), ali gameplay me kupio. Kapiram da je ovo savrshena igra za naspidane manijake koji su drmnuli par red bull-ova.
Grafichki je sasvim ok, nishta specijalno, a zvuk u igri je takodje okej. No, gameplay je ono u chemu uzhivam. Borbe s neprijateljima znaju delovati ne preterano fer, pogotovo kada skapirate da igra ochekuje od vas da ste konstantno u pokretu - slajdovanje po podu, trchanje uz zidove i skakanje. Pored oruzhja, koje je mogutje modifikovati, imate i razne motji koje dobijate budzhenjem svog lika, a veoma su korisne u toku borbe. Primeti se uticaj Doom: Eternal, ali, znam da tju navutji gnev zbog ovoga, meni je skoro pa zabavnije od Eternal. Muzika je Mick Gordon za sirotinju, ali ne smeta mi mnogo (zato shto sam je iskljuchio i pushtam neshto svoje).
Pricha u igri je, pojma nemam, sve prekidam, samo bih da ubijam. Igra nije ispolirana, dva puta sam morao da chekam da me ubiju jer je boss odluchio da propadne kroz zemlju, a nisam hteo ceo nivo od pochetka da igram. U tretjem pokushaju je propao kroz stepenice do pola, pa sam barem mogao da sasipam metke u njega dok on prducka u mestu. Desilo mi se par puta da propadnem ispod mape, ali tada nisam mogao da se samoubijem, vetj sam morao da se vratim u main menu i igram od checkpointa.
Sve u svemu, meni je zabavna igra, pored brojnih mana. Super je za iskaljivanje besa, a i kul je osetjaj kada na jedvite jade izadjem iz borbe kao pobednik. Plus u igri imate mastifa kojeg takodje mozhete budzhiti da bude ubojit :3
6.5/10 za sada, ali ne vidim da se to mozhe preterano promeniti do kraja igre.