• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Preshao Odiseju. Igra ima RPG elemente, ali nije RPG. Meni je to shto je Simke napisao, akciona avantura sa izuzetno blagim role play elementima.
imaš questove, granajuću priču, izbor (dva) lika, sistem napredovanja i itemizaciju. jbg, rpg je.

Nakon Gears 5 ja i @Xelios26 završili smo sinoc dlc Hiverbusters. Top zabava ceo paket u co opu. Dalje razmatramo šta ćemo igrati, pa smo najbliži odluci da to bude Anthem. Na klupi za rezevne igrače je Outriders :D

Пре неки дан прешао RE Revelations. Нисам нешто посебно одушевљен. Опет је више акција него survival-horror, плус је атмосфера још додатно разбијена честим променама ликова и локација. Као handheld наслов како је првобитно изашла је солидна, али за пунокрвни RE и не баш. Сад се двоумим да ли да играм и двојку, јел ту поправљено нешто од овога што ми је сметало у кецу?

Пре неки дан прешао RE Revelations. Нисам нешто посебно одушевљен. Опет је више акција него survival-horror, плус је атмосфера још додатно разбијена честим променама ликова и локација. Као handheld наслов како је првобитно изашла је солидна, али за пунокрвни RE и не баш. Сад се двоумим да ли да играм и двојку, јел ту поправљено нешто од овога што ми је сметало у кецу?
Nisam igrao keca ali dvojka mi je legla. Ima true RE elemenata, ali ne ocekuj previse. Inace, u pravu si za Death Strending. Evo me 53. sat u igri a tek sam na polovini i u ozbiljnoj sam dillemi da li da odustanem.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Nisam igrao keca ali dvojka mi je legla. Ima true RE elemenata, ali ne ocekuj previse. Inace, u pravu si za Death Strending. Evo me 53. sat u igri a tek sam na polovini i u ozbiljnoj sam dillemi da li da odustanem.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
И ја бих одустао да сам као ти пеглао све редом, али кад сам схватио да је све исто, решио сам да играм само main quest-ове и завршио је за нешто испод 40 сати, а притом нисам јурцао, додуше где сам све успео да прођем мотором и камионом поготово, поносан сам на себе. :D

Солидну идеју је имао Кођи, али мислим да open world није за њега, и да му треба неки искусан продуцент или асистент мало да га усмерава или сасече кад се превише размаше јер упао је у исту замку као са MGS V, чак још и репетитивније што се гејмплеја тиче.

Trebao je neko da ga usmeri malo svakako ali meni nije bilo repetitivno jer uvek ima beskonačno načina da se pristupi savladavanju terena plus je gušt graditi stvari da posle lagano pređeš mesta gde si se mučio.

И ја бих одустао да сам као ти пеглао све редом, али кад сам схватио да је све исто, решио сам да играм само main quest-ове и завршио је за нешто испод 40 сати, а притом нисам јурцао, додуше где сам све успео да прођем мотором и камионом поготово, поносан сам на себе. :D

Солидну идеју је имао Кођи, али мислим да open world није за њега, и да му треба неки искусан продуцент или асистент мало да га усмерава или сасече кад се превише размаше јер упао је у исту замку као са MGS V, чак још и репетитивније што се гејмплеја тиче.
ne volim kada igru počnem da posmatram kao obavezu. Death Strending mi je sada podsvesno obaveza koju moram da ispoštujem iako sam prestao da uživam u igri jer me je smorila. A zašto me smorila? Smorila me zato što sam skupljao materijale, gradio autoputeve i infrastrukturu i sada kapiram da u story misijama nema ništa novo i jedva cekam kraj. Kad bi mogao da skipujem sve do poslednje epizode bilo bi vrh :D

Trebao je neko da ga usmeri malo svakako ali meni nije bilo repetitivno jer uvek ima beskonačno načina da se pristupi savladavanju terena plus je gušt graditi stvari da posle lagano pređeš mesta gde si se mučio.
Разумем, али мене није погодило у жицу што се каже. Очекивао сам нешто другачије, а не walking/building simulator са елементима sci-fi акционе авантуре.

Uzeo sam da prvi put igram Gears of War Ultimate Edition na PC-ju kad već imam priliku na gamepassu. Solidna igra, ali mi je jako neprijatna za igranje zbog drmusanja kamere kada se krećeš, koje btw ne može da se isključi.

Odigrao sam istu verziju pre jedno mesec dana, nije mi smetalo drmusanje, ali mi se nikako nije svideo citav taj osecaj da si tromi tenk marinac od 300kg

Ja nikako da se odlučim da li da igram tu verziju ili OG za 360.

Back
Top Bottom