2CR4ZY
Forumski Apotekar
Ufff, taj deo sa decom je odlichan. Kao Deca Kukuruza, samo bolje. Ima par nivoa koji su mi smetali (onaj astechki), zagonetke umeju biti teshke, ali vredi odigrati igru. Retke su igre poput Sanitarium.
Da, sad sam u cirkusu, presao sam onaj deo koji me je mucio kad sam prvi put igrao, zagonetke jesu teske, ali dobro je sto su sve savrseno logicne, a ne ko sad gde cesto imas zagonetke koje su nelogicne.
Najveci razlog tezine su za mene taj sto moras da radis "pixel hunting", neki predmeti su bas mali i vesto sakriveni u svetu, a grafika je za danasnje pojmove dosta pixelizovana, pa je jos teze naci predmet koji ti treba, jer nekad moras u milimetar ubosti, a da ne pricam da nema toga ko sad u igrama da ti svetli predmet ili da ima outline, da je obelezen, sto inace pozdravljam, ali za ovakvu igru je mozda cak i potrebno da ti predmeti budu bar malo vidljiviji, mada lokacije su male i to pomaze, nema puno prostora za pretrazivanje.
Definitivno vise ne prave ovakva igre, sa ovako dobrim voice actingom, pricom i atmosferom.