• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Što se vožnji u split screen-u tiče, imaš i GRIP: Combat Racing, Team Sonic Racing ili Garfield Kart :D

u skorije vreme, na zdravkeljino "ee afterimage je dolar i po trenutno", uzeh i zavrsih to. dobro metroidvania iskustvo, impresivno pre svega "ogromnoscu", stvarno ogromna igra, pristojno upeglana. kineski uradak.

nesto sto bih preporucio u vecoj meri je The Last Faith; skoro pa rudimentarna metroidvania, dosta bliska Symphony of the Night - sa puno uticaja Bloodborne. nekad je jednostavno i najbolje!

negde izmedju, DMC (zloglasni reboot). skroz OK igra, izgleda... pa taman prihvatljivo posle toliko godina.

zadnje sto zavrsih je Clair Obscur, vrlo zabavan combat zbog "socnih" hit i parry efekata, ostalo... kako sta, hit and miss. dobra igra, definitvno prehajpovana, ali lako je preporuciti je.

ide Devil May Cry 5 pa novi Doom, valjda ce vreme posluziti da se odigra malo dmc i napolju.

Igram The Last Faith. Igra je upravo ono što sam želeo od Blasphemous 2. Teška ali fer metroidvanija sa veoma zabavnom borbom. I grafički dizajn igre je, dok na prvi pogled deluje prostije podjednako dobar. Priča je još manje koherenta i shvatljiva od očiglednog uzora ali atmosfera je fantastična. Najgori deo je u stvari muzika. Na kraju sam je skroz utišao i nisam osetio neku razliku u uživljavanju.

Ima tona oružija od kojih je svega par utiče na stil igranja dok većina služi za uparivanje njihovih elementarnih moći i slabosti protivnika. Pored primarnog oružija tu su i sekindarna oružija koja koriste municiju, čarolije koje koriste magiju a poneko i oba. Naravno na kraju tu su i razni predmeti koju leče, povraćaju magiju, leče statuse, štite itd.

Borba je odlično urađena. Jedina prava mana koji bi našao je da zahvaljujući tome što izbegavanje radi instant i prekida bilo koju animaciju napada na zemlji spora oružija postaju mnogo bolja od konkurencije. Ne samo da prvim udarcem prekidaju sve napade protivnika koje je moguće prekinuti nego je uvek moguće prekinuti animaciju napada i tako zaobići uobičajen problem sa takvim oružijima.

Neprijatelji su raznovrsni i dok neki zahtevju strljenje i preciznost ni jedan ne smara. Za svakog je lako naći odgovor i sve postaje samo stvar izvedbe. Glavonje su dobro dizajnirane i opet, nema momenata kada je teško zaključiti kako izbeći napade. To ne znači da su te borbe lake već samo fer. Težina je u preciznosti i vremenu reakcije igrača. Posebno zadnji glavonja zahteva i preciznost i brzinu do te mere da se još uvek mučim sa njim.

I druga velika mana igre, pored muzike koja je samo ok je broj zidova koje treba mlatiti da bi se otkrili tajni prolazi i pronašle stvari sa sporedne zadatke. Udovoljavanje tim karakterima jeste opciono ali me vratilo u vreme duma i beskrajnog kliktanja po zidovima. Osim toga zagonetke su nepostojeće već samo treba koristiti ponuđene alatke i na mapi obeležavati sve što u tom trenutku ne možete da dosegnete da se izbegne beskrano lutanje po prilično velikom svetu igre.

Moja najtoplija preproruka.

LastFaith001.webpLastFaith002.webpLastFaith003.webpLastFaith004.webpLastFaith005.webpLastFaith006.webp

Pa, to je to, naterao si me da The Last Faith pobedi u borbi protiv Blasphemous 2. To tje definitivno biti sledetja metroidvania koju tju igrati.

^I od mene preporuka, za nijansu bolja do Blasphemous 2. Bilo je kraljica koje su me bas namucile. Mlatio sam najvise sa Severance reaper i Rift of blood.

Igram Tlou 2 na Pc-ju i kad vidim kako ta igra izgleda i koje god.je radjena izvorno, pomislim da i GTA VI zaista moze da izgleda kao u trejleru...
Sa Tlou part 1 sam zavrsio def.posle 4 ili 5 prelaska ne znam vec tacno, a sa Tlou 2 ovo mi je tek treci prelazak :)
Remek delo u svakom pogledu - prica
A za novi Doom ne znam dal da sunem pare na Steamu i igram ko covek, ili da igram onu oglodjanu verziju kakve inace znaju biti na gamepassu za celih 950din..

Prešao sam ponovo doom 2016 i sada sam na pola od eternal a pa taman cu dark age za vikend.
Inače eternal je papreno teška igra.
Nisam prešao ona dva dlca pa sam zato krenuo sve redom da rokam 🙂
Na kojoj tezini igras? Ne secam se da je bila preterano teza od 2016. Ako si na najtezem, razumem te.

A za novi Doom ne znam dal da sunem pare na Steamu i igram ko covek, ili da igram onu oglodjanu verziju kakve inace znaju biti na gamepassu za celih 950din..
Moj glas ide gamepassu.

Na kojoj tezini igras? Ne secam se da je bila preterano teza od 2016. Ako si na najtezem, razumem te.

Moj glas ide gamepassu.
Hurt me planty ili kako god se zove normal u igri...
Nije sama težina nego mi platforming baš smeta... Isforsirali su ono skakanje i majmuni sanje sa onim šipkama....
Sada se sećam zašto sam odustao posle prelaska od dlca ali ovaj vikend cu morati i to da igram.
Definitivno mi je kec bolja igra samo zbog toga iako ovde ima više materijala...
I u vezi municije i oružija mi se ne svidja sto te igra tera da konstantno swičuješ oružje i da koristiš testeru...
Najmanje koristim šoulder kanon, mora da sam 2 rakete sa ledom ispalio za ovih do sada mislim 60% igre...
Pozitivna strana je sto je igra baš ispeglana fino 🙂

Nije sama težina nego mi platforming baš smeta... Isforsirali su ono skakanje i majmuni sanje sa onim šipkama....
Znam taj osecaj.

I u vezi municije i oružija mi se ne svidja sto te igra tera da konstantno swičuješ oružje i da koristiš testeru...
Apsolutno se slazem. Uzasno me iritiralo to.

Tezi je Eternal, mora mozak neprestano da radi.
Da, zbog toga jeste definitivno, ali meni ne prija to. :ROFLMAO: Vise volim kada je bitnije da izbegavam projektile, odlucujem redosled ubijanja, budem precizan, i slicno.

Back
Top Bottom