• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

homebrew resenje za frame generation :D

Prosle godine su im srali fanovi da su cheapo odradili sinematik, ove godine su se def vratili na stare staze tj kida novi video :D
Greota ovako dobar filmic za igru kao LoL :D

Prosle godine su im srali fanovi da su cheapo odradili sinematik, ove godine su se def vratili na stare staze tj kida novi video :D
Greota ovako dobar filmic za igru kao LoL :D

Aliexpress lvl jos su nesto zajebali kod rendera, izbacili uw video ali u 16:9 aspectu sa barovima gore i dole :D

Promenio je LRG sada kako hendla shipping. Third party im sada to radi, Purple Dot. Ne podrzavaju vise Pay Pal, i shipping je (barem meni) 3x puta veci za obicno izdanje.

Meni izbacuje isti iznos shippinga kao zadnji put kad sam naručivao (2022.), tj. 10 dolara.

Modernizacija kontrola i kamere je kljuc uspeha ovih remastera. Bas ih je vreme pregazilo.

Imali su,oni mnogo bolju ideju davno ranije sta da rade sta tim igrama, onaj tomb raider anniversary je meni bio odličan, kad sam ga igrao pre 10ak god, mada to je neki polu remake kao ovi ff7. Ne sećam se kako je prošao samo se sećam da sam hteo da vidim svih prvih 5 igara tako odradjene

Tradicionalno GDC glasanje game developera na kojim projektima trenutno rade [sa sve Switch naslednikom]:

2AZN4LY.png

vUX0kZS.png

Jebote koliko su losi ovi definitive portovi :D Da nije bilo porta za mobilne telefone bili bi jos uvek skroz broken :D

The NVIDIA RTX Remix Open Beta is available now!

Built on NVIDIA Omniverse™, RTX Remix allows modders to remaster the classics with full ray tracing, NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex, modern physically-based rendering assets, and generative AI texture tools.

Back
Top Bottom