• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Osvetljenje kida ali ipak trebaju i nove teksture da bi se reklo da je modernizovana igra, ovako deluje malo frankestajnski

Uskoro ce sideloadovanje biti omoguceno na iOS-u u Evropu, ali uz novi sistem naplate instalacija i nadgledanja svih transakcija od strane Apple-a i drugih troskova.

Untitled.jpg

pa sta znam, nije mi nesto privlacan ovaj Max Payne sa path tracingom, kontam da i kad budem imao graficku za ovo, da necu pokusavati da poteram MP ovako
Isto mislim. RT/PT su glavni razlog zbog kog sam pre neki dan prodao Radeon grafičku i prelazim u zeleni tabor, ali mi se implementacija PT-a u slučaju MP-a ni malo ne sviđa i nemam uopšte želju da isprobam mod kad kupim RTX grafu.

To je maltene to, necemo videti visokobudzetnu Deus Ex igru dokle god neko ne odluci da rimejkuje Warren Spector-ovog keca. Nece se ova franshiza sada vratiti bez dobre doze nostalgije, tamo negde za 10tak godina.

Last edited:
Tom Henderson ima veoma zanimljiv izvestaj o ovogodisnjem raporedu za Ubisoft igre:

"Despite the hardship that Ubisoft continues to face, the company does have one of its best lineups of games in recent memory. If there are no further delays, Ubisoft has two major releases planned for this year; Star Wars Outlaws (First Half of 2024) and Assassin's Creed Codename Red (Second Half of 2024)."

Definitivno nisam ocekivao da ce Outlaw izaci za samo par meseci! Ako ne krene promocija uskoro, mislim da ce ipak izaci u drugoj polovini godine.

Clanak detaljno opisuje stanje unutar Ubisofta i ludacku jurnjavu za modernim trendovima. Good read!

Last edited:
Back
Top Bottom