• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Preterivanje. Nisam čuo za igru dok nisam gledao DrDisrespecta kad je igrao igru pre neki dan. Meni deluje kao ok extraction shooter, ima dosta stvari da se pegla ali ovo i nije gotov proizvod. Ne znam šta je obećavano pa su ljudi toliko popizdeli.

Preterivanje. Nisam čuo za igru dok nisam gledao DrDisrespecta kad je igrao igru pre neki dan. Meni deluje kao ok extraction shooter, ima dosta stvari da se pegla ali ovo i nije gotov proizvod. Ne znam šta je obećavano pa su ljudi toliko popizdeli.

Pa i nije preterivanje, verovatno zato što baš nisi čuo za igru.

Igra ne treba da bude extraction shooter već MMO na ogromnoj Open World mapi. Ne znam da li si video prvi trailer igre, ali gugluj samo ign the day before gameplay trailer i videćeš.

Sada da krenem sa stvarima koje stvarno nisu okej i nema veze da li je igra extraction shooter ili mmo.

Oružja ti floatuju na liku, ne drže se ni na šta. Ne postoji animacija crouch walkinga kada si sa nekim drugim u timu. Ne melee kombat u zombie igri iako je najavljeno. Na serverima ima samo 32 igrača, inače igra se i dalje prodaje kao MMO. Ne postoji vault opcija preko objekta. Ne možeš da preskačeš prepreke u igri, i one najmanje. Kada i ako sretneš nekog human playera i ubiješ ga, ako instant quituje igru, nestaje mu leš i sav loot koji je dropovao. Ne postoji apsolutno nikakva progresija u igri. Oružja koje pronađeš su ti tu i to je to, ne postoji nikakve modifikacije oružja, ne postoji modifikacije bilo koje opreme koje imaš. Ne postoji opcija za voice communication in game nego moraš da kucaš. Sa tim ne postoji proximity chat.

Na mapi koja je ogromna i koja je plaćena $300 sa UE Asset Store-a ne mogu da te napadnu više od JEDNOG zombija, ako ne trčiš ulicama recimo 10minuta i ne bajtuješ ih da te prate. Kada te prate ne mogu da te stignu i kada samo trčiš a ne sprintaš. Lista servera je fejk, jer svaki server ima nekoliko instanci i treba ti sreća da upadneš sa likom sa kojim želiš da igraš "na istom serveru" jer nije isti server.

U igri postoji fake gunshot mehanika, iliti element, ne znam kako da nazovem. Simulira pucnjavu po gradu da isti deluje kao da je pun igrača i okršaja, kada dođeš do mesta odakle te pucaju, tu nema niko, zvuk nestaje. Button prompt ne radi na stvarima koje treba da se lootuju. Ako staviš u storage svoj backpack nestaje sve šta je bilo u njemu.

Postoji ogroman desync i latency problem nema veze iz koje regije i u kojoj regiji igrš. Pored toga, njihov tim je fejkovao da na Times Squareu su pustili reklamu za igru kao veliki marketing, a ustvari su samo editovali već nečiji postojeći video i nalepili reklamu.

Lagali su modove na zvaničnom diskordu da je igra MMO i nikome nisu dali pristup, tako da modovi sada pričaju ljudima da traže refund i da igra ne vredi i da ne zna zašto su ih lagali. I pored svih sranja, odlučili su da vajpuju sve (što se samo radi u extraction shooter) dan ipo nakon releasea, i najavili da će i dalje biti wipeovanje lol.

The Division Dark Zone je prvi extraction shooter, bolje rečeno, prva igra koja je osmislila tu nišu. The Division je 6204321x kompleksnija i ispunjenija igra nego ovo.

Sigurno nisam sve stvari nabrojako koje su problem sa ovom igrom, ali ovo je samo from the top of my head. Evo trailera, uporedi sa igrom iz videa pa vidi da to nema veze sa životom. Preko animacija, mehanika, do texture worka, dizajna, osvetljenja i tako dalje.

Čak da su dostavili ovakvu igru kao na traileru, a da nije MMO nego extraction shooter sa svim stvarima koje su pomenuli da će biti u igri, ne bi bio ovoliki haos kao što je nastao. Ali oni su lagali, ne samo za žanr, broj igrača, već i za gameplay mehanike i sve ostalo.

Igra je inače €40. Tarkov je bio ispod €30 godinama u Early Accessu. I tada kada je bio u prvoj alfi je bio more feature complete nego ovo.

EDIT: Lik sam pokušava da napravi The Day Before sa assetima koji je ovaj tim koristio u njihovoj igri, počeo pre izlaska jer je rekao da će igra biti scam. Najbolje od svega je što je za 30dana napravio bolju mehaniku, bolji feedback u toku pucanja, napravio crafting sistem koji ne postoji u The Day Before i tako dalje

Last edited:
Nije igra toliko popularna i poznata kod nas, retko ko je čuo za nju. A i nisam imao vremena krajem nedelje, to je bila fora tada da se uradi

Džaba mu na engleskom, kad ga yt algoritam baca na našu zemlju, imao sam i ja tih problema dok nisam video da nema leba od toga, jer jbg Srbija...

AHahaha najjaca stvar ikada lol
Nadam se da vracaju lovu svima :D
Al ovo worked hard for 5 years ahaha, odma vam verujem, brate ovo smece su mogli za 3 meseca da naprave sa store unreal assetima...

Rekoh :)

Bio sam na njhovom diskordu u trenutku zatvaranja ahahaha

Sent from my iPhone using Tapatalk

AHahaha najjaca stvar ikada lol
Nadam se da vracaju lovu svima :D
Al ovo worked hard for 5 years ahaha, odma vam verujem, brate ovo smece su mogli za 3 meseca da naprave sa store unreal assetima...

Ne vracaju, zatvorili firmu i ve sa ~120000 prodatih kopija nakon 100k refunda

120k kopija ostalo kod igraca nakon sto su refundirali oko 100k

Oko 250k se prodalo za sedam dana

Ima neka racunica da su prodali 375k do sada. Mada mislim da to nesto nije okej.

Svakako, da je 100k prodaja ostalo, uzeli su ~2.7 cistog kesa, jer nisu imali developere ni PR jer su svi bili volonteri i nikakav marketing

Back
Top Bottom