Predjoh!
Pokrili smo sve, vise-manje; nije se toliko utisak promenio pri zavrsetku. Neoriginalnost se vraca kao smetnja pri kraju, rasplet price je jako... "inspirisan" drugim dobro poznatim igrama; interesantno je pred kraj da igra dozvoljava izrazito lako levelovanje, prakticno moze beskonacno da se leveluje bez preteranog utroska vremena.
Od dve integrisane "easy mode" mehanike, cesto sam koristio Spectre za boss okrsaje; ograncio sam, ipak, na prizivanje "drugara" iskljucivo kada sam se vec izigrao protiv bossa, stigao duboko u drugu fazu itd - prakticno, kada sam "video sve sto okrsaj nudi". Throwables nisam koristio uopste; osim bas na zadnjem bossu koji me je dobro namucio - dokusurio sam ga projektilima
Meni najinteresantnija regija, nekakav aristokratski dvor/pozoriste, je nazalost bila i najkraca; posebno upecatljive su mi bile marionete i paukolika operska pevacica. Steta sto nije bilo vise takvog, neubicajenog, dizajna neprijatelja. Grad je takodje kul. Nazalost, ostalo malo bezivotno i cak slabo
(fabrika je bila OK, ostalo cak... lose?)
Puno oruzja, ne bas dobar procenat interesantnog oruzja... ali svega par ti i treba da se dobro zabavis, pa je i to bilo OK. Ja sam preferirao boss oruzja, delovala su mi nesto manje "generic". Movesetovi su mogli biti siri, definitivno bih prihvatio manje "obicnih" oruzja za jos koji potez/prosirenije combo opcije na preostalim.
Neprijatelji... super na pocetku, mozda se previse ponavljaju. Bossovi kul, mozda malo vise napada
(ili makar vise varijacije izmedju postojecih), definitivno manje zamaha od 6 sekundi i iznenadnog napada u parry igri, gde je parry uz to i spor. Moralo da se uci napamet da bi se dobro pariralo. Nije ni morao bas svaki u drugoj polovini igre
(pa i vise) da ima dve faze... Vise bi mi leglo da su "jednofazni", i da je izbacena Spectre "pomoc igracu" mehanika.
Nesto sam svakako zaboravio, racunam da ce to pokriti
@Bojan kada predje sutra ili prekosutra
Igra je izmedju "dobre" i "odlicne", ali meni je odlicno legla! Bila mi je prva na listi najocekivanijih igara, koju nas je Zdravko naterao da upisemo uz glasanje za igru godine; i pored nekih povecih mana, nisam nezadovoljan izborom, uzivao sam.