Nisam, ali odigracu preko emulatora, samo ne verujem da cu u skorije vreme.
Anyway, posle 51 sat igranja, konacno predjoh igru.
Najtezi boss bez sumnje mi je bio zadnji boss u igri, ako se odabere odredjeni kraj - Nameless Puppet, prebrz je i preagresivan, nema trenutka odmora, a udarci lete na sve strane, ni ne vide se lepo, tako da je i tesko nauciti kako da se parry-ju, i pravi je git gud boss, tako da dok mu nisam naucio tajminge i napade napamet, nisam mogao ni da mu pripretim, a kad sam naucio kad da parry-jem, onda je bilo manageable...
Na drugom mestu mi je Laxasia i ona mi je najzabavnija borba u igri.
Trece mesto je Green Monster, zato sto je tako neortodoxan, cudan, veoma tezak za odbranu.
Celu igru sam presao sa pocetnim macem, kojeg sam nadogradio na max +10.
Imao sam jos par oruzja u rezervi koje sam nadogradio na max, ali nisam ih koristio ni 10%, jedino recimo poison spear za human boss-ove i tome slicno.
Celu igru sam presao sa dodge-om gde sam mogao, jer nisam parry guy, ali tamo gde nisam mogao, kao sto je recimo Clown i Nameless Puppet, tu sam morao da naucim parry. Kad se igra sa dodge-om, mora se bas dosta poena uloziti u staminu, kao i u amulete, jer dosta trosi, to su i namerno uradili, kako bi ljudi igrali parry, a ne dodge.
Utisci mi se nisu promenili, i dalje mislim da je ovo najbolji klon Dark Soulsa, dal je bolja od DS-a, tesko je reci, sa jedne strane, nije pravedno jednog klona koji krade i od DS-a i od Sekira, ER-a i jos po kojih igara, kojih trenutno ne mogu da se setim, tesko mu je dati tu titulu, ali sa druge strane medalje, ovo je igra koja kopira ono najbolje sto Dark Souls pruza, a popravlja sve ono sto je Dark Souls lose uradio, tako da mora da se skine kapa.
Kao sto rekoh, gomila quality of life poboljsanja, koja izbacuju nepotrebne i dosadne elemente DS igara.
Igra je zadrzala kvalitet tokom celog trajanja, nije mi dosadila.
Ray tracing je prilicno dobro uradjen i igra je odlicno optimizovana, nikad mi nije ni stucnula niti otisla ispod 60fps-a.
Osvetljenje je brutalno dobro i najbolji vizuelni element igre, uz odlican dizajn sveta i veoma detaljne texture, sve je kvalitetno uklopljeno.
Igrao sam sa Balance build-om, jer volim u ovakvim igrama srednje brzine oruzja, koja prave ok damage, volim i brza oruzja, ali ona prave manji damage, to jest zahtevaju vise udaraca, ali ono sto nikako ne volim u ovakvim igrama su ona ogromna, preteska oruzja, gde ti treba pola sata samo da zamahnes, takva oruzja mrzim i nikad ne igram sa njima.
Lik mi je bio otprilike: HP 26, Vigor (stamina) 28, Motivity i Technique (strength i dex) po 25, capacity po potrebi mislim da je bio negde oko 15, a advance nisam dirao uopste.
Igra ima neke poprilicno teske boss-ove i tu je uporediva sa DS-om, sa tim da bih rekao da ima neke cak i teze boss-ove...
Bude ih i dosta sa jeftinim trikovima koji dosta dizu tezinu i frustriraju.
Deonice izmedju boss-ova nisu nesto teske, svakako osetno lakse od DS-a, osim par izuzetaka.
Od mana, ne mogu sada svega da se setim, ali recimo da mrzim boss bitke sa dve faze, a ovde su u drugoj polovini igre, prakticno sve takve, i to druga faza drasticno teza... i ne volim kad se boris protiv vise boss-ova odjednom, a ovde imas 1vs4 borbu, ili ajde 1vs3, cetvrti dodje odmah potom. Mada obzirom da se zna koga kopira, nista me ne cudi.
Nekako mi je krivo sto je ova igra generalno potcenjena, jer je pravi hit, ali za divno cudo ima jako dobru prodaju, to me raduje.
Posto je kopija, moram donekle da spustim ocenu.
8.9/10