• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

U mračnoj sobi na 5.1 je fantastično odradjen zvuk.
Malo igara ima ovako dobar 5.1 halo reach je isto jedna od njih ali ovde i u alan wejku mi je jedan od boljih modova 5.1 ili nararvno sluške [emoji16]

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Chrono Cross The Radical Dreamers Edition - boy o boy, koliko je ovo los port, radi cak i gore nego na ps1, gori port u zivotu nisam video, instant delete...

Ovaj komentar je dobro opisuje:

One of the most beloved games from my old now PlayStation 1 just got an "Remastered" launch for PC and boy oh boy, once again Square Enix prove to be just lazy money grabbers. This is not a remastered version is just an horrendously ugly upscaled game with bad fps worst even then the old PlayStation game. Such a shame of what you have become Square Enix, you used to be my hero, i own every single game of Square Soft i love them all but lately you abandoned the path of quality and think only about profit. That's it, this was the last SE game i bought.

Играм Medal of Honor: Frontline и хоћу да му ј. мајку. Нивои су огромни, прилично тешки, нема чекпоинта и довољно је да те убију на самом крају и опет све испочетка. Сада сам дошао до самог краја једног нивоа, требао скочитити у запрежна кола са сламом (Арсе Крид вајб прије њега) и од NPC-а ми лик проклиже и рокнем покрај... :mad:

Zavrsio Desperados 3. Kraj poslednje misije je bio bas epski. Slag na tortu ove odlicne igre. Zavrsio glavnu kampanju i istog momenta obrisao igru. Celendze nisam smeo ni da probam. Ovo je tip igara koje kada poscem ne mogu da batalim a posto vreme za igranje kradem od vremena za spavanje imam problem. Dok sam igrao ovo bio sam konstantno nenaspavan. Krenem u 11 uvece i zaglavim do 4 ujuru. Sutradan sam kao zombi pa sledece vece opet. Isti problem imam i sa Civilization igrama. Svaki novi Civ igram jedno 10 dana izbrisem i nikada ga vise ne instaliram. Jednostavno ne smem.

Zanimljivo, kad god bih dao drugu sansu nekoj igri, u 90% slucajeva bih se pokajao i ponovo je obrisao.
Tako je bilo sa: Sanitarium, Dragon Dogma, Dragon Quest, Skyrim, Resident Evil 1, razne avanture i upravljacke simulacije, prakticno sve igre, osim Dark Souls-a i Divine Divinity.

To mi govori da trebam da verujem sebi i da ne pokusavam ponovo, pogotovo kad odustanem zbog dosade, vec samo da pokusam ponovo samo kad odustanem zbog tezine...

Kao klinac sam kampanju kretao sigurno jedno 20 puta, ali nikada je nisam celu prešao...do sad. Uhvatila me nostalgija i skinem gog verziju igre i pređem je, konačno. Svaki dan po 2-3 teritorije i lagano prođe vreme, iako igra ima 20 godine idalje je odlična.
Warlords Battlecry 2 (ako nekog zanima, 5eura je na gogu i odlično radi na Win11)

Attachments

• Screenshot (5).png
    Screenshot (5).png
    730.4 KB · Views: 17
odigrao u poslednjih par nedeljea the Last of Us I i II, super lokacije, fina priča, ali napucavanje sa kontrolerom je pakao i Ai "pomagači" više smetaju nego što su korisni i uvek vole da stanu isped i blokiraju mi prolaz, par puta i izgura iz zaklona. što se drugog dela tiče, verovatno sam u manjini, jer mi se više dopao deo sa Abby i njen lik. Owen je nekako detinjast u nekim trenutcima, ali mi je generalno ok lik, za ostale se nisam baš nešto vezao.

Zavrsih Paper Mario Origami King.

Jako simpaticna igra. Rekoh sebi da cu da krenem paper mario serijal od pocetka, tj. of N64, ali eto, probao Origami i privuklo me.

Glavni utisak je da ovo nije RPG igra, vec bas avantura, poput zelde windwaker ili botw, sa momentima turn base combat-a. To je ujedno i najslabiji deo igre. Taj puzzle element, slazes krugove sa protivnicima, zna bas da smori i ubije pacing. Jednolicno i repetitivno toliko, da sam jedva cekao da zavrsim skoro svaki turn based fight. Sreca pa su kratki.
To se ne moze reci za bosseve, koji mogu da traju duze. Ni to mi se nije preterano svidelo.
Bolje da su se drzali avanture, jer ovako nit je potpuna avantura niti klasican paper mario rpg. Meni je skoro svaki fajt bio izvesna vrsta retardacije u fabularnom toku.

Prica je skroz ok. Likovi sarmantni, dijalozi na momente ludi. Upecatljiva je i Mariova saputnica Olivia, ona je hit. :D
No ovo je spoiler free.

Moj opsti utisak je da je ovo neverovatna avantura, ali ih je naslov podsetio da je paper mario.
Ako su se vec odlucili da je avantura dominantna (a prelepo je sve uradjeno stvarno, kao zelda, cak i a la zelda puzzles), trebalo je da ostane avantura.

Interesuje me kuda ce serijal ici dalje.

Obrnuh The Dark Pictures Anthology House of Ashes, prilicno drugaciji od svih prethodnih delova, sto mi ne smeta, malo dobrodosla promena, ali je osetno losija od prethodnih delova, sto mi smeta... pocinje vrlo sporo i dosadno prva 2 sata, pa onda bude sve bolje i bolje, sredina igre je najbolja i onda kraj opet los... nema pravog horor osecaja, likovi ne mogu da kazem da su losi, ali nesto fali, takodje bas su skratili gameplay elemente, u ostalim delovima nisu bili bas ovoliko minimalni... mnogo manje dijaloga, izbora i QTE sekvenci... QTE sekvence svakako oduvek mrzim, tako da je dobrodoslo sto ih je manje... sta jos da kazem, grafika je standardno dobra, ali cudna, iz nekog razloga je prilicno wide aspect ratio i ne moze da se podesi drugacije, dal sto su hteli da vise stvore filmski osecaj il ko ce ga znati... Uglavnom slazem se sa losijim ocenama, a ja joj dajem 6.5/10

Nadam se da ce finale sezone - The Devil in Me biti mnogo bolje, slicnije prvim delovima i da ce zatvoriti sezonu kako treba, to mi je sledece na redu za igranje... mada vec vidim da je jos gore ocenjen...

Pa da, nekako ko da se kvalitet sve više spuštao svakim novim delom, možda ih previše štancuju.
Ništa možda bar Quarry valja...
Mislim da The Quarry je bolji ali steta nema gusara jos a ne kupuje mi se za tih 7-8 sati sto traje

Kao klinac sam kampanju kretao sigurno jedno 20 puta, ali nikada je nisam celu prešao...do sad. Uhvatila me nostalgija i skinem gog verziju igre i pređem je, konačno. Svaki dan po 2-3 teritorije i lagano prođe vreme, iako igra ima 20 godine idalje je odlična.
Warlords Battlecry 2 (ako nekog zanima, 5eura je na gogu i odlično radi na Win11)
Баш ми је кул овај пост и то што неко ово игра. Знам за ове игре одавно али сада сам заинтересован да их одиграм, као и потезног тату.

Баш ми је кул овај пост и то што неко ово игра. Знам за ове игре одавно али сада сам заинтересован да их одиграм, као и потезног тату.
Sve preporuke za igru, meni je došlo neki CRT da nađem i tako igram, čisto da se vratim malo

^ Тројчица се сматра мало слабијом у трилогији, колико видјех. Јеси ли играо први и трећи дио?
Ма и мени дође да набавим неки CRT монитор, да бих пичио неке старе игре које на LCD-у имају артефакте заправо.
It was all about games back then...

^ Тројчица се сматра мало слабијом у трилогији, колико видјех. Јеси ли играо први и трећи дио?
Ма и мени дође да набавим неки CRT монитор, да бих пичио неке старе игре које на LCD-у имају артефакте заправо.
It was all about games back then...
Trojku sam samo probao kao klinac ali me nije privukla kao dvojka, valjda sam već imao previše jaka sećanja sa dvojkom da bi me neki drugi deo privukao :/ Ali sam i ja hteo da dam šansu tom delu, posebno što sam video da ima neki mod koji je idalje živ

Back
Top Bottom