Sentinel Descendants in Time
Није Гугл!Sva sredstva su dozvoljena.![]()

Колико ме је пријатно изненадило када је најављен Schizm III: Nemezis, нисам могао да вјерујем јбт. Прво Obduction, па онда то. Тако је и својевремено ишло, Cyan за широки појас, а Detalion за hard-core!Hidden gem. Nije vrhunska, ali skoro. Preporuka svakome.
Није Гугл!
Колико ме је пријатно изненадило када је најављен Schizm III: Nemezis, нисам могао да вјерујем јбт. Прво Obduction, па онда то. Тако је и својевремено ишло, Cyan за широки појас, а Detalion за hard-core!

И то добар! Не пратим нову продукцију толико па не знам шта је Frimament али оно што се јесам освједочио је да је хиперпродукција на снази, рекао бих друга ренесанса авантура, након оне са краја 2010-их отприлике. Стиме што је ова много јача, ненормалан број авантура.NES paleta boja
Bio Force Ape.
Безобразан назив.Force Ape

Uuu ovo je lako. Warpman bese se zvala?View attachment 7643
Evo jedan kontam lagan...
Jeste, jeda od igara koje sam prvo kulirao kao klinac jer mi nisu bile najjasnije, ali koje su do jaja kada kliknu (sto malom mozgu od 7 godina nije uvek lakoJeste! Moramo malo i lako a ne samo hard coreInace ja i drugar smo ovo bas peglali u MP na famiclonu( Soccer Station-u) @HK-47 jel ti poznata igra?
![]()
). Takve su mi bile i recimo Nuts & Milk (dok nisam skapirao da treba skakati iz zaleta) i Field Combat (treba provaliti kako rade kolizije oruzja).
Ajme field combat! To sam isto igrao kao klinac imala komsinica a kartu!Jeste, jeda od igara koje sam prvo kulirao kao klinac jer mi nisu bile najjasnije, ali koje su do jaja kada kliknu (sto malom mozgu od 7 godina nije uvek lako). Takve su mi bile i recimo Nuts & Milk (dok nisam skapirao da treba skakati iz zaleta) i Field Combat (treba provaliti kako rade kolizije oruzja).
Hm, sta bi mogli dalje. Hajde da nastavimo sa nostalgijom. Ovo smo razbijali kod drugarice na kompu, ali nisam sreo nikog licno ko je to igrao.
View attachment 7649
Nism to video sto godina. A ovo prvi put vidimz Kontam neka pc igra xd