• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

И ја бих рекао да је gba игра али немам појма која је. Тај фонт сам виђао додуше и у другим играма, вјероватно са те конзолице.

Sva sredstva su dozvoljena. 😉😂
Није Гугл! :LOL:
Hidden gem. Nije vrhunska, ali skoro. Preporuka svakome.
Колико ме је пријатно изненадило када је најављен Schizm III: Nemezis, нисам могао да вјерујем јбт. Прво Obduction, па онда то. Тако је и својевремено ишло, Cyan за широки појас, а Detalion за hard-core!

Није Гугл! :LOL:

Колико ме је пријатно изненадило када је најављен Schizm III: Nemezis, нисам могао да вјерујем јбт. Прво Obduction, па онда то. Тако је и својевремено ишло, Cyan за широки појас, а Detalion за hard-core!

Nisam još čuo za Schizm III! A Obduction još čeka svoje. Mislim da ću to u VR-u preći kada dođe vreme. Cyan trenutno razvijaju Frimament i čini se da su jako ponosni na to što postžu. 🤞

Trenuntno je dobro doba za avanture. Prošao talas Telltale vizuelnih novela maltene (nije da ih nisam voleo, ali to nije to), pa sada na paleti ima svačega. Zlatno je ovo doba, da ne kažem tiha renesansa.

Schizm III је изашао, има времена. :) И то добар! Не пратим нову продукцију толико па не знам шта је Frimament али оно што се јесам освједочио је да је хиперпродукција на снази, рекао бих друга ренесанса авантура, након оне са краја 2010-их отприлике. Стиме што је ова много јача, ненормалан број авантура.

Мада, упркос томе, треба бити забринут за будућност жанра. Нисам сигуран колико млађих играча има у жанру, да ли је уопште неки значајнији проценат. Тако да... видјећемо да ли ће се одржати у наредним деценијама. Свакој ниши која не добија свјежу крв пријети нестанак. Зато сам се ја на примјер раније залагао за проширење чланства овог форума.

Jeste! Moramo malo i lako a ne samo hard core 🤣 Inace ja i drugar smo ovo bas peglali u MP na famiclonu( Soccer Station-u) @HK-47 jel ti poznata igra? 😃
Jeste, jeda od igara koje sam prvo kulirao kao klinac jer mi nisu bile najjasnije, ali koje su do jaja kada kliknu (sto malom mozgu od 7 godina nije uvek lako :D). Takve su mi bile i recimo Nuts & Milk (dok nisam skapirao da treba skakati iz zaleta) i Field Combat (treba provaliti kako rade kolizije oruzja).

Hm, sta bi mogli dalje. Hajde da nastavimo sa nostalgijom. Ovo smo razbijali kod drugarice na kompu, ali nisam sreo nikog licno ko je to igrao.

1674571657098.png

Jeste, jeda od igara koje sam prvo kulirao kao klinac jer mi nisu bile najjasnije, ali koje su do jaja kada kliknu (sto malom mozgu od 7 godina nije uvek lako :D). Takve su mi bile i recimo Nuts & Milk (dok nisam skapirao da treba skakati iz zaleta) i Field Combat (treba provaliti kako rade kolizije oruzja).

Hm, sta bi mogli dalje. Hajde da nastavimo sa nostalgijom. Ovo smo razbijali kod drugarice na kompu, ali nisam sreo nikog licno ko je to igrao.

View attachment 7649
Ajme field combat! To sam isto igrao kao klinac imala komsinica a kartu! 🤣 Nism to video sto godina. A ovo prvi put vidimz Kontam neka pc igra xd

Back
Top Bottom