Ashitaka
Well-known member
I meni je skroz cool!Da li @Nezaborav odobrava izmenu pravila?
Meni se dopada ideja, pojma nemam koja igra je u pitanju.
Pocetak mi je jako poznat!
I meni je skroz cool!Da li @Nezaborav odobrava izmenu pravila?
Meni se dopada ideja, pojma nemam koja igra je u pitanju.
Pocetak mi je jako poznat!Slazem se, ako ne moze da bude bar poseban thread. Zanimljivo mi ovo sa muzikom iz igreNe moramo nastavljati ako nije po pravilima, ali mislim da je dobra ideja (nije sto je moja). Mozemo i u odvojenom threadu.

Ja mislim da je ovo odlicna ideja i da zasluzuje poseban thread. Sto vise aktivnih tema na forumu to bolje.Ne moramo nastavljati ako nije po pravilima, ali mislim da je dobra ideja (nije sto je moja). Mozemo i u odvojenom threadu.
Tebra, vec je bilo pretesko i sa slikama...Za sledecu igru imam alternativnu ideju - uploadovacu parce soundtracka.

Ма нема проблема, можемо и то убацити. Не држим монопол на тему.Da li @Nezaborav odobrava izmenu pravila?

Jeste Ski or DieSki or Die. Koji blast from the past. Ovo, Blues Brothers i Commander Keen su prve PC igre koje sam video i probao.
2000-te blast. Giants - Citizen Kabuto, ona faca je bila na svakom casopisu u Poljskoj. Igrao sa demo.
Mislim da imam negde PC Play sa tom plavom facom2000-te blast. Giants - Citizen Kabuto, ona faca je bila na svakom casopisu u Poljskoj. Igrao sa demo.

Svaka chast na Evil Twin, mislim da se mozhe na listu dodati i ovo:ja sam bio klinac kada je neko na tvu radio review giants citizen kabuto. Mnogo mi se sviđao stil grafike iz tog perioda (giants, evil twin, sacrifice) i ovu sam igru dobro upamtio. Nešto je pirat bio bagovit pa je nikada nisam ni odigrao kako treba, znam samo da igramo kao… tri frakcije sa kompletno drugačijim gameplay pristupom?
2000-te blast. Giants - Citizen Kabuto, ona faca je bila na svakom casopisu u Poljskoj. Igrao sa demo.
Dan danas nisam siguran da li je ta igra stvarno bilo teshka, ili je problem bio u meni. Napatio sam se poshteno da je predjem i setjam se da sam puno vremena provodio glupirajutji se tako shto sam se samoubijao i ponavljao delove nivoa.Jeste, to je to.
A dodao bih i Messiah na Tajmovu listu.
Evolva, Black & White...ja sam bio klinac kada je neko na tvu radio review giants citizen kabuto. Mnogo mi se sviđao stil grafike iz tog perioda (giants, evil twin, sacrifice, xcom enforcer, mdk2…) i ovu sam igru dobro upamtio. Nešto je pirat bio bagovit pa je nikada nisam ni odigrao kako treba, znam samo da igramo kao… tri frakcije sa kompletno drugačijim gameplay pristupom?