• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Јесте, исти студио. Мада са благом задршком то кажем јер ми се чини да су људи склони да изгуглају тако неке ствари. Не говорим за тебе, већ сам видио неке ствари које указују на то на предходним странама. Није да је много битно око игре на интеренту већ ето, није ни фер да неко мозга, а неко изгугла.

Stoji i to, pazi meni jos pada na um Return to Mysterious Island, to sam jos igrao od njih, ako nije ni ta, neka se neko drugi okusa.

Mysterious Journey и Mysterious Island су одвојени серијали, немају ништа заједничко осим припадања истом жанру. :) Мада их је лако побркати због сличног назива. ;)

@VoivodBG 'Ајмо другар авантуриста, немој ме разочарати. :P Исти коњушарски студио је направио игру значи. Првобитно сам хтио да ставим Mysterious Journey II (Chameleon: MJ II) који си поменуо али се одлучих за ово. Дошла је после њега и за разлику од тежински бруталних предходника (Reah, Schizm, Chameleon), који се гурају са Black Dhalia и Ripper у врху најтежих авантура икада, ова је доста приступачнија. Мада и најмање позната њихова игра.

Хах, нису друиди... игра са смијешним гличевима, на примјер онај гдје лик сједи два метра далеко од столице. Она је са преренодваним позадинама колико знам, а ова је 3D.

Back
Top Bottom