• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC God of War Ragnarok

Braco: "Jarane, vidish ti, idiote jedan, koji sam ja achievement dobio?"
Jaran : "Pusi kujac i ti i Kjatos"
Cezar: ...
Malnar: "Zashto... Jarane... ti koji si retardiran i nesposoban za bilo shta... zashto igrash tu igru? Ti si retardirani kreten."

Sada kada je igra out, koje su vaše preferencije? Performance + HFR + VRR? Forbidden West je u Performance modu imao 1800p čini mi se, a ovde je 1440p.

1668078941992.png

Za sad igra izuva, nisam nešto puno sati igrao ali trudim da sve sporedno prelazim jer sam se zajebao sa 4. težinom...ako ikad budem ponavljao igru treća težina maks...

Uvod mi je bio odličan isto ko i u prvom delu, možda je ovde i bolji.

Inače ovo je PS4 igra 1/1, radi čak i bolje na BASE PS4 nego Forbidden West, na PRO kapiram da je tek ful. Makar do sad bilo je super stabilno za dalje ne znam, ofc ovo kucam vlasnicima PS4, oni koji su se obezbedili sa PS5 bacite jedno govance umesto lajk

Last edited:
Nikad to nisam radio navikao sam se sad na ovo pa kako bude. Ima i gomila opcija za auto aim, tipove za zagonetke itd sve sam pogasio to isto valja proveriti ko ne voli takve asistencije

Last edited:
Čujem da ima i gyro 😍 Drago mi je što to polako postaje standard za 1st party igre.

Pa dobro, ako je kao prva igra, postaće vremenom lakše. Tamo je početak bio pakao na hard, pa je posle bilo lagano.

GoW-Ragnarok-Sales_11-23-22-1024x576.jpg

Back
Top Bottom