2CR4ZY
Forumski Apotekar

Windows 11 2022 update brings graphics options for games and a new Controller bar
Nifty addition for those who game with a controller

Bio bi savrsen kad bi ubacili u njega i onaj NV control panel.Dobar je GeForce Experience - ima jako korisnu stvarcicu, Game Filtere. Prakticno kao neki blagi Reshade.![]()
Ja sam uvijek želio da znam kako nešto funkcioniše i dijelom zahvaljujući tome sam naučio da rješavam probleme koje mnogi ne umiju da riješe. Kontam ja da je to nekim ljudima smor. Što se tiče optimizacije sistema, najviše benefita od toga imaju sporije konfiguracije bar prema momiskustvu. Mislim da mnogi ljudi olako shvataju telemetriju i bloatware ali ok, imaju pravo na to. Jasno mi je da oni misle da to neki poseban problem. Ono što sam primjetio je da se nekad desi da taj bloatware i sl vremenom postaju sve veći i veći i da ako su nekada bili sitan problem, to može da ode na gore.Ne, važno je da radi ali da ja mislim kako ne radi kako treba i kako me špijuniraju, pa ću provesti bruku vremena u 'optimizaciji' da bi na kraju igre radile identično kao i prvi put.
Zar ne misliš da ti to isto radiš samo za softver u ovom slučaju? Instaliraj i pusti da radi bez analiza iz svakog ugla, kad/ako se javi problem onda se može riješiti.kod nekih ljudi sam primjetio da znaju nepotrebno da sitničare kada je npr neko parče hardvera u pitanju
Rekao sam ti: volim da znam kako neki softver radi, kako stvari funkcionišu. To mi je glavna motivacija da pronalazim i rješavam ove problem. I upravo zahvaljujući tome riješim i vidim problem koji mnogi drugi ne vide ili ne umiju da riješe. IT-ovac sam po struci.Zar ne misliš da ti to isto radiš samo za softver u ovom slučaju? Instaliraj i pusti da radi bez analiza iz svakog ugla, kad/ako se javi problem onda se može riješiti.
Meni ansel i exr screen shotovi. Mogli bi i ostali da krenu tim putem.Dobar je GeForce Experience - ima jako korisnu stvarcicu, Game Filtere. Prakticno kao neki blagi Reshade.![]()
Neki ne vide problem ni u Windowsu punom virusa.Fino je što si ti IT-ovac, ali ja ne vidim problem u instaliranju i korištenju drajvera za grafičku, to je sve.