Zavrshio sam Sunset Overdrive. Drago mi je shto je igra kratka (trebalo mi je neshto malo vishe od 10 sati), ali igra ima da ponudi josh barem duplo vremena onima koji zhele da rade sporedne misije i skupljaju sve shto se mozhe skupiti.
Svidja mi se shto me igra ne drzhi kao taoca iza sporednih misija, jer sam preshao celu igru bez da sam morao raditi ishta osim glavnih misija. Bilo je par misija koje su zahtevale da imam odredjene iteme, ali sretjom sam ih skupio dok sam divljao po gradu.
Gameplay je veoma zabavan, pogotovo kada se otkljuchaju svi potezi i mozhete plesati sa neprijateljima dok ih ubijate. Igra vas tera da ste konstantno u pokretu i izbegavate neprijatelje, ali imate i melee napade za kada zatrebaju. Slajdovatjete po shipkama, odbijatjete se od manje-vishe bilo chega, trchatjete po zidovima i zaletatjese se u vazduhu - sve kako biste sa shto vishe stila ubijali neprijatelje.
Pricha je ok, nishta specijalno, vade je kretenasti likovi koji umeju biti smeshni jednom u deset pokushaja. Najgori deo igre je definitivno humor. Igra se iz petnih zhila trudi da bude edgy i smeshna, ali joj to ne polazi za rukom. Igra nudi poprilichan broj oruzhja, ali vetjina su vetj vidjena u drugim igrama, samo shto ovde imaju "awesome" skinove.
Grafika je skroz okej, nishta spektakularno, sasvim lepo izgleda. Artstyle je blizu granice da bude skroz cartoony, ali mislim da je ubodena fina mera kako likovi ne bi izgledali kao totalne karikature.
Sve u svemu, ako vam se igra neka open world igra koja nudi desetak sati zabave (uveren sam i preko 20 ako radite sporedne misije i skupljate kostime i oruzhje, kao i crafting iteme), onda vredi dati shansu Sunser Overdrive.
Ja tju verovatno josh par puta ukljuchiti igru kako bih lutao po gradu i izhivljavao se na neprijateljima, a onda tje da padne uninstall.