Köhntarkösz
Well-known member
Ja cu se ubiti od ovog Immortalsa koliko me smorio...nekako, nekad cu ga doterati do kraja. Inace presao RE7 i sad pokusavam Not a Hero DLC ali mi nekako bzvz, nije na nivou glavne igre.

Ja cu se ubiti od ovog Immortalsa koliko me smorio...nekako, nekad cu ga doterati do kraja. Inace presao RE7 i sad pokusavam Not a Hero DLC ali mi nekako bzvz, nije na nivou glavne igre.
Well... End of Zoe izgleda dosta pitkije. I ovaj melee combat zvuci promising.Pa da , veci je fokus na akciji. Odigraj i preostale DLC-eve, narocito End of Zoe. Sto se tice Immortalsa, i mene je smorio. Imam preko 20 sati i igra mi je meh...neuspesan pokusaj da se priblizi kvalitetu BOTW-a.
Iznenadio sam se kada sam otkrio da se prvi Money Island može igrati sa starom grafikom (ne svidja mi se grafika u SE) i glasovnom glumom iz SE verzije. Našao sam na netu program koji konvertuje SE verziju u Monkey Island Talkie verziju koja se može pokrenuti preko ScummVM pa čak i DOS-a. Gustiram igru polako. Evo kako sve to izgleda i zvuči
Zvanično Monkey Island 1 SE nikad nije dobio patch koji omogućava da se igra uz staru grafiku i novu glasovnu glumu. Al se zato pojavio nezvanični patch odnosno alat koji SE konvertuje u Ultimate Talkie edition koji se može pokrenuti u ScummVM i DOS-u. U pitanju je ovo (nije warez) https://forums.scummvm.org/viewtopic.php?f=8&t=9161I meni je stara grafika i muzika a novi glasovi (tj jedini) najbolja kombinacija, samo mislim da na launchu to nije moglo, pa su to izgleda patchovali kasnije. Znam da je u dvojci moglo od starta. Nikako dvojku SE da pređem, to je moj omiljeni monkey island ali znam koliko je dugačak pa nikako vremena da nađem. Neko treba da otvori MI thread, realno.
Upravo sam isprobao u Dosboxu. Po defaultu nisu prikazani titlovi. Ako želiš da ti se prikažu pritisneš CTRL+T. Interesantno je da ovo nije dokumentovano.za monkey island ja sam samo skinuo ScummVM i izabrao talkie verziju i ukljucio subtitlove i radilo mi je. to je bilo pre par godina. na zalost subtitlovi se mogu samo u ScummVM emulatoru ukljuciti a pod MS-DOS ne rade. isto je i sa day of the tentacle. talkie verzija nema subtitlove ali se u emulatoru mogu forsirati.
wow! sjajno!Upravo sam isprobao u Dosboxu. Po defaultu nisu prikazani titlovi. Ako želiš da ti se prikažu pritisneš CTRL+T. Interesantno je da ovo nije dokumentovano.
Izvinjavam se zbog duplog posta.

dirt 5 free na steamu pa malo vozikam