Bora Chorba :3"Nekada je sranje pravo uživanje, jer dok govno za govnetom nižeš, čitanjem se kulturno uzdižeš!"
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Naravno,nije mi prijatno da pricam o tome ali da priznam je ok.Dal ste se nekad usrali u gace?
Naravno da jesam, ne znam dal ima nekog kome se to nije desiloTi kao nisi ili sta?
Pa brate led se probija licno a ne da cekas mene ili nekog drugog,ako mi se svidi prica otvoricu dusuNaravno da jesam, ne znam dal ima nekog kome se to nije desilo
Mislio sam da podelimo iskustva, mozda neko ima smesnu pricu, ali vidim da ti je neprijatno![]()
Na RTS-u si trebao da ostavis usrane gace.Bio bi heroj.Pa ja i nemam neku smesnu pricu, mada meni je dovoljno smesno samo da cujem gde se to dogodilo
Prvi put mi se desilo u osnovnoj skoli, usrao sam se na casu i onda sam morao da cekam kraj casa da ne vide svi po hodanju da sam se usro, i onda sam otisao u wc, ali nije bilo toalet papira u njemu, tako da sve sto sam mogao da uradim jeste da ocistim bulju sa cistim delom gaca, ubacim u kesu, pa u ranac i pobegnem kuci.
Drugi put se desilo na snimanju nekom, u toku snimanja neke emisije na rts-u, sedeo sam u publici, gomila ljudi oko tebe, samo sam otperjao prvom prilikom...