• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Da li vršite veliku nuždu goli?

Da li kenjate goli?

• Da

• Ne

Results are only viewable after voting.
jn0i7s2wvkj81.jpg

Naravno da jesam, ne znam dal ima nekog kome se to nije desilo :D
Mislio sam da podelimo iskustva, mozda neko ima smesnu pricu, ali vidim da ti je neprijatno :D
Pa brate led se probija licno a ne da cekas mene ili nekog drugog,ako mi se svidi prica otvoricu dusu

Pa ja i nemam neku smesnu pricu, mada meni je dovoljno smesno samo da cujem gde se to dogodilo :D
Prvi put mi se desilo u osnovnoj skoli, usrao sam se na casu i onda sam morao da cekam kraj casa da ne vide svi po hodanju da sam se usro, i onda sam otisao u wc, ali nije bilo toalet papira u njemu, tako da sve sto sam mogao da uradim jeste da ocistim bulju sa cistim delom gaca, ubacim u kesu, pa u ranac i pobegnem kuci.
Drugi put se desilo na snimanju nekom, u toku snimanja neke emisije na rts-u, sedeo sam u publici, gomila ljudi oko tebe, samo sam otperjao prvom prilikom...

ja ne nosim gace...i ti to tobro znas bobo

on a serious note usro sam se na moru kao klinac, izvadio govance iz kupacih i bacio u more, pretvarao se da je kamencic.

Pa ja i nemam neku smesnu pricu, mada meni je dovoljno smesno samo da cujem gde se to dogodilo :D
Prvi put mi se desilo u osnovnoj skoli, usrao sam se na casu i onda sam morao da cekam kraj casa da ne vide svi po hodanju da sam se usro, i onda sam otisao u wc, ali nije bilo toalet papira u njemu, tako da sve sto sam mogao da uradim jeste da ocistim bulju sa cistim delom gaca, ubacim u kesu, pa u ranac i pobegnem kuci.
Drugi put se desilo na snimanju nekom, u toku snimanja neke emisije na rts-u, sedeo sam u publici, gomila ljudi oko tebe, samo sam otperjao prvom prilikom...
Na RTS-u si trebao da ostavis usrane gace.Bio bi heroj.

Back
Top Bottom