Ovo je bas dobra fora. Prakticno moguce je "rezanje" legalno kupljenih eshop igara na dvd diskove.
U pitanju su doduse DVD-RAM diskovi tako da ih wii u prakticno vidi kao eksternu memoriju. ali opet je zanimljivo i pored toga sto nema neku realnu primenu.
For Mocha CFW (Online Exploit) users: you do not need to do anything before following this guide.
- sa sajta https://wiiu.hacks.guide/#/tiramisu/sd-preparation
To nije opcija.Neko od ukucana laze![]()
Јел беше има и задовољавајућа hack варијанта без оне DS игре? Кад ово укину да може и даље да се хакује конзола.Wii U & Nintendo 3DS eShop Discontinuation Q&A | Nintendo Support
en-americas-support.nintendo.com
''As of late March 2023, it will no longer be possible to make purchases in Nintendo eShop for the Wii U system and the Nintendo 3DS family of systems. It will also no longer be possible to download free content, including game demos.''
Знам, то је онај Mocha, али није баш практичан јер беше мораш стално преко browser-a да га покрећеш.Da, Tiramisu je najnoviji i najbolji hak koji ne zahteva kupovinu igre. A postojala je varijanta i bez kupovine igre i pre toga.
Rekli su da će biti besplatan servis, ali tek za godinu dana.Mene zanima kako ce ovo da se odrazi na pokemon bank funkcionalnost.
Da ja sam hakovao na taj nacin wiiu i sve radi besprekorno preko moceЗнам, то је онај Mocha, али није баш практичан јер беше мораш стално преко browser-a да га покрећеш.