• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

WiiU Wii U - igre, vesti, generalna diskusija

Koga zanima, trenutno su na ebay-u japanske WiiU konzole u kompletu sa GamePad-om i adapterima prilično povoljne ($70-80), kontam da je dobro vrijeme da se kupe dok ih ne stigne 'rare' sindrom kao sa GameCube-om i N64.

Koga zanima, trenutno su na ebay-u japanske WiiU konzole u kompletu sa GamePad-om i adapterima prilično povoljne ($70-80), kontam da je dobro vrijeme da se kupe dok ih ne stigne 'rare' sindrom kao sa GameCube-om i N64.
i tu treba prepraviti napajanje :) ?

Ne treba, WiiU ima univerzalno napajanje (100-240V, i za konzolu i za GamePad) iako je na deklaraciji navedeno drugačije.

salju li uopste japan postom toliki paket?

Koliko vidim možeš izabrati JP Post ili FedEx, ali oba koštaju isto (negdje 'free', a negdje $10-20). Barem je tako za BiH. Uzeo sam jedan za $75 sa FedEx-om, ne bi trebalo biti dodatnih troškova. Isto tako, kod 32GB varijante treba obratiti pažnju da je port za struju crne a ne žute boje; manja šansa da se dobije defektan Hynix eMMC čip. Sa 8GB nema tog rizika.

Koliko vidim možeš izabrati JP Post ili FedEx, ali oba koštaju isto (negdje 'free', a negdje $10-20). Barem je tako za BiH. Uzeo sam jedan za $75 sa FedEx-om, ne bi trebalo biti dodatnih troškova. Isto tako, kod 32GB varijante treba obratiti pažnju da je port za struju crne a ne žute boje; manja šansa da se dobije defektan Hynix eMMC čip. Sa 8GB nema tog rizika.
Kod nas je jako bitno, fedex ili dhl placamo troskove "špedicije" skoro kao ceo Wii U plus dazbine.
Meni je jedan Hynix počeo da crkava dobijam greske na pojedinim igrama. :(
Ovi beli Super Mario Maker boxed u kutiji su super za 100$ super cena. Ali plasim se dazbina.

Kod nas je jako bitno, fedex ili dhl placamo troskove "špedicije" skoro kao ceo Wii U plus dazbine.
Update u vezi narudžbe ovih konzola kada je BiH u pitanju, stiglo FedExom, nekad su jedino oni dodatno naplaćivali špediciju ali to više nije slučaj, sada rade isto kao ostale službe, ako je vrijednost pošiljke do 150€ nema nikakvih dadžbina. Sama konzola je u mint stanju, adapteri naravno rade na 220V ali GamePad je u dosta lošijem stanju nego što su naveli u opisu i na slikama tako da ću tražiti neku manju kompenzaciju. Ovo je čini se zadnji 'talas' povoljnih konzola, ko je u mogućnosti da preko nekoga naruči u BiH toplo bih preporučio. Jutros sam naručio još jedan Splatoon v2 set u kutiji za $94 jer je jedan od zadnjih bundle-ova prije Switch-a:

Znači iz BiH do 150€ ne plaćaš ništa više od cene artikla koju vidiš na sajtu?

Ukoliko poručim iz Brčkog ko će mi isporučiti paket, Pošta Srpske ili BH pošta i ko je tebi isporučio? Ne znam da li za obe pošte važe ista pravila.

Znači iz BiH do 150€ ne plaćaš ništa više od cene artikla koju vidiš na sajtu?
Tako je. Ako carina random otvori paket da provjeri onda se plaća 1€ za male pakete i koverte i 5€ za veće ali pošto ovo stiže FedExom zajedno sa računom onda nema dodatnih troškova.
Meni je direktno FedEx isporučio, za Brčko nisam siguran ali mislim da bi isto dobio direktno od njih.

Back
Top Bottom