• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

WiiU Wii U - igre, vesti, generalna diskusija

Ovo je bas dobra fora. Prakticno moguce je "rezanje" legalno kupljenih eshop igara na dvd diskove.
U pitanju su doduse DVD-RAM diskovi tako da ih wii u prakticno vidi kao eksternu memoriju. ali opet je zanimljivo i pored toga sto nema neku realnu primenu.

Realno mnogo praktičnije je nakupovati USB flasheva, ali cool nonetheless

Sinoć sam slučajno primetio da mi se pojavila fleka u digitajzeru Wii U GamePad-a. Nisam ga koristio sigurno 2 meseca, stajao je na svom punjaču i u prolazu videh fleku. Kao da se vlaga uvukla uzmeđu folije digitajzera i plastike.
Uključih ga i direkcioni tasteri su bili blokirani. Selotejpom sam odvojio gornji sloj digitajzera i tasteri su proradili. Ali čim pipnem digitajzer na tom mestu, ponovo se "slepi" i tasteri blokiraju. Evo kako izgleda:
IMG_20220214_145150.jpg

IMG_20220214_145236.jpg

Sigurno ništa nije rasipano na GamePad. Niko od ukućana mu nije ni prišao barem 2 meseca. A pre par dana sam ga pogledao i fleke nije bilo 99%. Pokušao sam da ga lagano zagrejem fenom, ali nema nikakvog efekta. Fleka se ne smanjuje, niti se pomera.

Da li se desilo to nekom od vas? Ima li neko ideju zašto se ovo dogodilo? Još bolje, ima li rešenja, osim zamene digitajzera?

Imao sam dva Wii U-a do sada ali prvi put vidim tako nešto. Vidi se da ta tečnost/vlaga jednim uskim delom ide ispod plastike ka B tasteru, kao da je došla odatle ili ide ka tom delu. Ja bih ga na tvom mestu rasklopio, skinuo digitajzer i probao da ga očistim alkoholom.

Da, vidim da je tečnost ušla sa desne strane. Ali mi ovo i ne deluje kao voda, nego ima veću gustinu. Jako čudno.

Moguće da je nešto procurilo pored R tastera ili možda neka kondenzacija pa je išla ivicom ekrana dok nije našla slabu tačku da se podvuče ispod digitajzera.

''As of late March 2023, it will no longer be possible to make purchases in Nintendo eShop for the Wii U system and the Nintendo 3DS family of systems. It will also no longer be possible to download free content, including game demos.''
Јел беше има и задовољавајућа hack варијанта без оне DS игре? Кад ово укину да може и даље да се хакује конзола.

Da, Tiramisu je najnoviji i najbolji hak koji ne zahteva kupovinu igre. A postojala je varijanta i bez kupovine igre i pre toga.

Da, Tiramisu je najnoviji i najbolji hak koji ne zahteva kupovinu igre. A postojala je varijanta i bez kupovine igre i pre toga.
Знам, то је онај Mocha, али није баш практичан јер беше мораш стално преко browser-a да га покрећеш.

Back
Top Bottom