Antique
Well-known member
- Reaction score
- 559
Nikad cuo pre za igru, ali izgleda prelepo. Vidim jos ima i za 3DS.Gurumin na PSP izgleda bolje od ovoga.
Apropo grafike

Nikad cuo pre za igru, ali izgleda prelepo. Vidim jos ima i za 3DS.Gurumin na PSP izgleda bolje od ovoga.
Game freak nije bas najbolji(ili dobar uopste) ni po cemu. Bas je tragedija u sta su se pretvorili.Drugi timovi (da ne kažem kompanije), na 3DS-u ne rade ni obične Pokemon igre baš najbolje a kamo li open world Pokemon igra,
Game Freak nije baš najbolji kad je u pitanju optimizacija engine-a i guranja grafike/hardvera.
Game freak nije bas najbolji(ili dobar uopste) ni po cemu. Bas je tragedija u sta su se pretvorili.
Gurumin je super igra,bas sam uzivao igrajuci je davnih dana na psp-u,uopste se ne bih bunio da izadje port ili remaster na switchu,rado bih je opet odigrao.mislim da jedino nisam presao onog black bean bossa,il kako se vec zoveGurumin na PSP izgleda bolje od ovoga.
Pa ako telegraph kaze da je igra 100/100 onda mora da je dobra. Naravno, sigurno ni 50/100 od IGN Italia nije bas merodavno. PCMAG igri daje 70/100 sto je vise nego sto sam ocekivao i moram da kazem da me u neku ruku raduje. Da nemam tonu drugih naslova da kupim uzeo bih odmah pa makar preprodao kasnije, ali ovako morace da saceka. Zivo me zanima sta ce radialsoda da kaze o igri.Sada deluje da su napravili odličnu igru (bar na osnovu recenzija).
Pokemon Legends: Arceus Reviews
A Bold New Direction. The Pokémon Legends: Arceus game honors past Pokémon games' core gameplay while infusing new action and RPG elements. You'll need to catch, survey, and research wild Pokémon in a long-gone era of the Sinnoh region to create and complete the region's first Pokédex. -Catch...www.metacritic.com
Pa ako telegraph kaze da je igra 100/100 onda mora da je dobra. Naravno, sigurno ni 50/100 od IGN Italia nije bas merodavno. PCMAG igri daje 70/100 sto je vise nego sto sam ocekivao i moram da kazem da me u neku ruku raduje. Da nemam tonu drugih naslova da kupim uzeo bih odmah pa makar preprodao kasnije, ali ovako morace da saceka. Zivo me zanima sta ce radialsoda da kaze o igri.