Antique
Well-known member
- Reaction score
- 559
Jeste bedno kako se ophode prema konzoli, kako mnogi naslovi na njoj su vidno nedovrseni(Pokken Tournament kome ocigledno fale DLC fighteri npr, Hyrule Warriors koji nema pola stvari iz 3DS porta), ali mozes sigurno da razumes zasto. Ne zelim da budem jedan od onih koji "brane" korporaciju, ali oni smatraju da je Wii U bio neuspeh. Prodao je tek nesto vise konzola od Dreamcast-a za mnogo duze vreme provedeno na trzistu. Svo ulaganje u software za njega se ne isplati ni tehnicki ni fakticki jer niko taj software nece videti i logicno taj software se nece prodati. E sad, oni su vec ulozili u taj software i rado bi ga postavili na ono trziste gde ce se taj software prodati, ali su obazrivi da ne "uvrede" kupce jer im realno serviraju bajat proizvod, pa ne spominju Wii U i smisljaju neke dodatke koji nisu bili na Wii U konzoli kako bi se proizvod predstavio kao "svez". Njih takodje ne zanima da svojim Wii U korisnicima pruze nesto za svoju lojalnost jer, prvo, znaju da su Nintendo fanovi zealoti, a drugo, ta populacija realno predstavlja 2-3% Switch install baze, finansijski im je tako nesto neisplativo i samim tim ti korisnici su im nevazni.Ignoriši. Ja sam salty zbog Wii U. Ne zbog toga što je konzola imala neuspeh, nego što se oni prave da se nije desilo, i prepisuju istoriju. Već sam tamo platio igru i svaki DLC full price kada su izašli. I sad bi trebao da dam opet toliko da bi mi na kašičicu davali nove staze do kraja 2023.? Ako ništa drugo, barem Nintendo Online ekspanzija imalo malo više smisla sada.

) i povratiš većinu cene. Ako igre prelaziš to ti je možda i najjeftinija opcija.