• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Ovakve transparency i pop-in efekte u novim Pokemonima nismo vidjeli još od Saturna. :ROFLMAO:

Dobar direct, lepo popunjen sadržajem i par stvari koje, iako nisu nove igre, opet su me iznenadile da dolaze na switch.

• Nintendo Switch Sports
  • Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass: A total of 48 remastered courses from across the Mario Kart series will be coming to Mario Kart 8 Deluxe as paid downloadable content! Eight courses will be released at a time over six waves by the end of 2023, which can all be played locally** or online.*
  • Xenoblade Chronicles 3: A vast world awaits in Xenoblade Chronicles 3, the next game in the acclaimed RPG series from developer MONOLITHSOFT.
  • Mario Strikers: Battle League: Prepare for Strike, a five-on-five soccer-like sport with no rules – do whatever it takes to win!
  • MLB The Show 22: For the first time ever, the MLB The Show series is coming to Nintendo Switch!
  • CHRONO CROSS: THE RADICAL DREAMERS EDITION: A remaster of the acclaimed RPG CHRONO CROSS is coming to the Nintendo Switch system!
  • Portal: Companion Collection: In the award-winning games Portal and Portal 2 from Valve Software
  • Splatoon 3: Get ready to make a splash with the next game in the Splatoon series. A new trailer showed off the next wave of the Salmon Run co-op mode in Splatoon 3, which will include fresh new features.
  • Kirby and the Forgotten Land: A new trailer for Kirby’s latest unforgettable 3D platforming adventure introduced Mouthful Mode!
  • Disney Speedstorm: Get set for a high-octane Disney and Pixar combat racer!
  • No Man’s Sky
  • EarthBound / EarthBound Beginnings are coming to Nintendo Switch Online … later today!
  • Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp:
  • STAR WARS: The Force Unleashed
  • Assassin’s Creed The Ezio Collection: The complete saga of legendary assassin Ezio Auditore da Firenze
  • Cuphead – The Delicious Last Course: Another helping of Cuphead action awaits in the paid DLC Cuphead – The Delicious Last Course!
  • Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival: The latest Taiko no Tatsujin game is coming to Nintendo Switch!
  • Fire Emblem Warriors: Three Hopes: Join Fire Emblem: Three Houses characters as you engage in massive battles across a war-torn Fódlan.
  • LIVE A LIVE: Previously unreleased outside of Japan, the RPG game LIVE A LIVE is releasing on the Nintendo Switch system in the HD-2D style!
  • TRIANGLE STRATEGY
  • FRONT MISSION 1st: Remake / FRONT MISSION 2: Remake: A full remake of the first FRONT MISSION game is storming onto Nintendo Switch!
  • Klonoa Phantasy Reverie Series: Klonoa: Door to Phantomile and Klonoa 2: Lunatea’s Veil are coming to Nintendo Switch!
  • GetsuFumaDen: Undying Moon:
  • SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE: Strange incidents called Breaks are occurring across the GUNDAM universe.
  • KINGDOM HEARTS INTEGRUM MASTERPIECE for Cloud:
  • LEGO Brawls
  • Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles
  • Zombie Army 4
  • Two Point Campus

Last edited:
Sad sa ovom najavom za dodatne mape za MK8 znam da ce mi to biti sledeca kupovina. Planiram da uzmem i Pokken Tournament i jos jedan naslov, dajte predlog.

Sad sa ovom najavom za dodatne mape za MK8 znam da ce mi to biti sledeca kupovina. Planiram da uzmem i Pokken Tournament i jos jedan naslov, dajte predlog.
MK8 ti je sad na akciji baš, 40eura, isto i ja razmišljam da uzmem. :)

Meni malo trash što izdaju DLC u delovima u narednih godinu dana, za 8 godina staru igru. I još kažu da je izašla 2017.

Meni malo trash što izdaju DLC u delovima u narednih godinu dana, za 8 godina staru igru. I još kažu da je izašla 2017.
Šta ima loše u izdavanju ekspanzije za staru igru? Uvek bi izabrao to umesto fullprice iterativnog sequela ili ne daj bože cashgrab remastera. Više sadržaja je uvek dobro, in my book.

Šta ima loše u izdavanju ekspanzije za staru igru? Uvek bi izabrao to umesto fullprice iterativnog sequela ili ne daj bože cashgrab remastera. Više sadržaja je uvek dobro, in my book.
Meni je bas suprotno,48 staza ako izbace odjedanput bice aktuelno koliko mesec-dva ovako su produzili vek igri jos sigurno godinu i po.
Plus nije ni puno para 25€ brate za 48 staza.
To sto je MK8 star 8 godina vidim vise razlog u konkurenciji koje i nema,bio je Crash nesto malo aktuelan i cao.

Smisleni nastavak u ovoj generaciji ne bi mogli ni da realizuju (Mario Kart Live je bio dobar pokušaj), tako da mi je jasno što su se odlučili samo za sadržaj. Čak mi je bilo i drago kada sam video dok nije došlo do "ministarstvo istine" momenta. A i tajming je interesantan, kako se poklapa sa izlaskom Chocobo GP i Disney kart rejsera.

MK8 ti je sad na akciji baš, 40eura, isto i ja razmišljam da uzmem. :)
Gledam uglavnom fizicke kopije da uzimam.

Meni je bas suprotno,48 staza ako izbace odjedanput bice aktuelno koliko mesec-dva ovako su produzili vek igri jos sigurno godinu i po.
Plus nije ni puno para 25€ brate za 48 staza.
To sto je MK8 star 8 godina vidim vise razlog u konkurenciji koje i nema,bio je Crash nesto malo aktuelan i cao.
Odlicno je to sto ce stvarno biti "definitivna" verzija Mario Kart-a za igranje.
Jel imao MK8 Deluxe neki placeni DLC pre ovoga(znam da je Wii U DLC bio ukljucen u igru)? Takodje, jel zna neko koliko kosta ukupno DLC za Pokken Tournament?

Smisleni nastavak u ovoj generaciji ne bi mogli ni da realizuju (Mario Kart Live je bio dobar pokušaj), tako da mi je jasno što su se odlučili samo za sadržaj. Čak mi je bilo i drago kada sam video dok nije došlo do "ministarstvo istine" momenta. A i tajming je interesantan, kako se poklapa sa izlaskom Chocobo GP i Disney kart rejsera.
Izvini, ne razumem. Jel mozes da pojasnis?

Gledam uglavnom fizicke kopije da uzimam.
Imaš trenutno MK8 Deluxe na KP za 4900din od lika iz Kragujevca. Uzeo sam od njega pre par dana Arceus i MK8, stigli su novi, neotpakovani.

Ja obavezno uzimam Booster Course Pass za MK8. Nije skupo $25 za dodatnih 12 turnira/48 staza.

Imaš trenutno MK8 Deluxe na KP za 4900din od lika iz Kragujevca. Uzeo sam od njega pre par dana Arceus i MK8, stigli su novi, neotpakovani.

Ja obavezno uzimam Booster Course Pass za MK8. Nije skupo $25 za dodatnih 12 turnira/48 staza.
Da li je omot/manual na engleskom?

Izvini, ne razumem. Jel mozes da pojasnis?

Ignoriši. Ja sam salty zbog Wii U. Ne zbog toga što je konzola imala neuspeh, nego što se oni prave da se nije desilo, i prepisuju istoriju. Već sam tamo platio igru i svaki DLC full price kada su izašli. I sad bi trebao da dam opet toliko da bi mi na kašičicu davali nove staze do kraja 2023.? Ako ništa drugo, barem Nintendo Online ekspanzija imalo malo više smisla sada.

Back
Top Bottom