vetar
Well-known member
- Reaction score
- 2,448
Valjda će biti neki novi trejler za BotW 2, da ne kažem i konačan datum izlaska.
Sumnjam, verovatno će se čekati E3 Digital Event za obe stvari..

Valjda će biti neki novi trejler za BotW 2, da ne kažem i konačan datum izlaska.
Oh oh.....
MK8 ti je sad na akciji baš, 40eura, isto i ja razmišljam da uzmem.Sad sa ovom najavom za dodatne mape za MK8 znam da ce mi to biti sledeca kupovina. Planiram da uzmem i Pokken Tournament i jos jedan naslov, dajte predlog.

Šta ima loše u izdavanju ekspanzije za staru igru? Uvek bi izabrao to umesto fullprice iterativnog sequela ili ne daj bože cashgrab remastera. Više sadržaja je uvek dobro, in my book.Meni malo trash što izdaju DLC u delovima u narednih godinu dana, za 8 godina staru igru. I još kažu da je izašla 2017.
Šta ima loše u izdavanju ekspanzije za staru igru? Uvek bi izabrao to umesto fullprice iterativnog sequela ili ne daj bože cashgrab remastera. Više sadržaja je uvek dobro, in my book.
Meni je bas suprotno,48 staza ako izbace odjedanput bice aktuelno koliko mesec-dva ovako su produzili vek igri jos sigurno godinu i po.Meni malo trash što izdaju DLC u delovima u narednih godinu dana, za 8 godina staru igru. I još kažu da je izašla 2017.
Gledam uglavnom fizicke kopije da uzimam.MK8 ti je sad na akciji baš, 40eura, isto i ja razmišljam da uzmem.![]()
Odlicno je to sto ce stvarno biti "definitivna" verzija Mario Kart-a za igranje.Meni je bas suprotno,48 staza ako izbace odjedanput bice aktuelno koliko mesec-dva ovako su produzili vek igri jos sigurno godinu i po.
Plus nije ni puno para 25€ brate za 48 staza.
To sto je MK8 star 8 godina vidim vise razlog u konkurenciji koje i nema,bio je Crash nesto malo aktuelan i cao.
Izvini, ne razumem. Jel mozes da pojasnis?Smisleni nastavak u ovoj generaciji ne bi mogli ni da realizuju (Mario Kart Live je bio dobar pokušaj), tako da mi je jasno što su se odlučili samo za sadržaj. Čak mi je bilo i drago kada sam video dok nije došlo do "ministarstvo istine" momenta. A i tajming je interesantan, kako se poklapa sa izlaskom Chocobo GP i Disney kart rejsera.
Imaš trenutno MK8 Deluxe na KP za 4900din od lika iz Kragujevca. Uzeo sam od njega pre par dana Arceus i MK8, stigli su novi, neotpakovani.Gledam uglavnom fizicke kopije da uzimam.
Da li je omot/manual na engleskom?Imaš trenutno MK8 Deluxe na KP za 4900din od lika iz Kragujevca. Uzeo sam od njega pre par dana Arceus i MK8, stigli su novi, neotpakovani.
Ja obavezno uzimam Booster Course Pass za MK8. Nije skupo $25 za dodatnih 12 turnira/48 staza.
Da, na engleskom. Omot je na nemačkom valjda (ako ti znači, proveriću), ali igra je na engleskom.Na engleskom?
Izvini, ne razumem. Jel mozes da pojasnis?