- Reaction score
- 10,921
I rest my caseTe igre na eshopu sto su 10-15$ mi izgledaju kao one besplatne za android sto ne bih ni pogledao nikad a kamoli igrao![]()

I rest my caseTe igre na eshopu sto su 10-15$ mi izgledaju kao one besplatne za android sto ne bih ni pogledao nikad a kamoli igrao![]()

a nije ni Breath of the Wild.Third-Party igre imaju velike popuste to je tacno ali Nitendo original igre tesko
Ja sam u Irskoj - cene su u evrima, jezik engleski i mozes normalno da dodas nase kartice i koristis ko covek bez dodatnih zajebancija.Uzeo sam nov Switch. Dajte savet kako da ga podesim. Regiju na Nintendo nalogu sam prvo podesio na Srbiju, ali onda nisam mogao da otvorim store. Zatim sam promenio na austriju i radi, ali je na nemackom, sto mi nije problem, ali reko da pitam kako vi to resavate? Predpostavljam da ce biti i problem za placanje karticom kao sa Xbox prodavnicom.
Takodje, dajte preporuku za adapter za druge gamepad-ove. Imam oko 5-6 Xbox 360 gamepad-a i nesto manje Xbox One gamepad-a. E sad, lepo bi bilo ako bi postojao jedan adapter koji mogao da mi zavrsi posao ne samo na Switch, vec na vise konzola (Xbox 360, Xbox One, i sto mi je vaznije jer za njih nemam gamepad-ove PS3, Switch), ali ako nema tako nesto, dajte link do bilo cega, sigurno ne bih kupovao joy conove za ovo.
Ja koristim ovaj, imam 2 komada, radi sve na njemu sto imam, xbox one, xbox s, dual sense, ds4. Kontam da radi i na ostalim konzolama, ali nisam probavao. Moras proveriti.Uzeo sam nov Switch. Dajte savet kako da ga podesim. Regiju na Nintendo nalogu sam prvo podesio na Srbiju, ali onda nisam mogao da otvorim store. Zatim sam promenio na austriju i radi, ali je na nemackom, sto mi nije problem, ali reko da pitam kako vi to resavate? Predpostavljam da ce biti i problem za placanje karticom kao sa Xbox prodavnicom.
Takodje, dajte preporuku za adapter za druge gamepad-ove. Imam oko 5-6 Xbox 360 gamepad-a i nesto manje Xbox One gamepad-a. E sad, lepo bi bilo ako bi postojao jedan adapter koji mogao da mi zavrsi posao ne samo na Switch, vec na vise konzola (Xbox 360, Xbox One, i sto mi je vaznije jer za njih nemam gamepad-ove PS3, Switch), ali ako nema tako nesto, dajte link do bilo cega, sigurno ne bih kupovao joy conove za ovo.
Ja koristim ovaj, imam 2 komada, radi sve na njemu sto imam, xbox one, xbox s, dual sense, ds4. Kontam da radi i na ostalim konzolama, ali nisam probavao. Moras proveriti.
8BitDo USB Wireless Adapter | 8BitDo
8BitDo Wireless USB Adapter Connect nearly all wirelesswww.8bitdo.com
Vidim sad da su izbacili i neki noviji, nemam pojma u cemu je razlika.
Note: Xbox Bluetooth controllers on the latest firmware released in Sep, 2021 are NOT supported any longer, due to their bluetooth change from Classic to BLE.
Probacu sutra pa ti javim za xbox, ja imam ovaj forza edition, xbox one je radio.Kazu ovo, a meni sigurno jedan, ako ne i dva Xbox One kontrolera nisu Bluetooth(mrzi me da proverim), a jedan je Xbox 20th Anniversary kontroler, pa kapiram da mi ovo ne vrsi posao.
EDIT: To je poruka samo na staroj verziji, verzija 2 kaze da su podrzani i moderni kontroleri.
EDIT2: Nisam pitao, jel vam to sluzi samo za 1 gamepad ili za vise njih u isto vreme?
Nije hakabilan na zalost. Molim te ako mozes proveri da li zapravo ima analog kontrole na stickovima ili je digitalno(bez obzira na nagnutost analoga konzola prima signal uvek iste snage). Proveri i za analog i za triggere ako mozes.Probacu sutra pa ti javim za xbox, ja imam ovaj forza edition, xbox one je radio.
1 usb 1 uredjaj, ako imas switch za hack, onda postoji mission control app, koji otkljucava switch bt i mozes kaciti padove na njega bez tog usba
![]()
GitHub - ndeadly/MissionControl: Use controllers from other consoles natively on your Nintendo Switch via Bluetooth. No dongles or other external hardware neccessary.
Use controllers from other consoles natively on your Nintendo Switch via Bluetooth. No dongles or other external hardware neccessary. - ndeadly/MissionControlgithub.com
Aj videcu, poslednji put kad sam igrao igrao sam na dual sense, radilo je ok. Probacu xbox ovih dana, pa ti javim.Nije hakabilan na zalost. Molim te ako mozes proveri da li zapravo ima analog kontrole na stickovima ili je digitalno(bez obzira na nagnutost analoga konzola prima signal uvek iste snage). Proveri i za analog i za triggere ako mozes.
Najbolji grip je Satisfye. Za ostalo nemam preporuku mada šta tu ima da se preporučuje, bitno da paše.Uzgred, jel imate neku preporuku za screen protector i neki travel/carry case?
Dobro je da nije dobio po usima![]()
A Look Inside Nintendo’s Old Kyoto Headquarters - Kotaku
Before Mario, Nintendo made playing cards and was based in this buildingkotaku.com

Sad da se nadas da ti za 3 meseca, Nintendo da jos neki time trial.Zavrsio sam Toad Treasure Tracker. Odlicna igra u okviru 3 +1 episode od nekih 70ak levela. Super sam se zabavio i uspeo da zavrsim pre isteka game triala.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Standardica Pokémon igra, skupi ih sve ili nešto novo?Izašao novi Pokémon Arceus pre vremena nedelju dana, skinula sam i radi.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk