• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Gurumin na PSP izgleda bolje od ovoga.
Nikad cuo pre za igru, ali izgleda prelepo. Vidim jos ima i za 3DS.
Apropo grafike
Because+they+are+all+about+ing+out+the+most+money+_911f4410960b0d6c55148d331c53953e.jpg

Ovo su lagano mogli ovako za New 3DS da urade...ako su već uspeli xenoblade da portiju.

Drugi timovi (da ne kažem kompanije), na 3DS-u ne rade ni obične Pokemon igre baš najbolje a kamo li open world Pokemon igra,
Game Freak nije baš najbolji kad je u pitanju optimizacija engine-a i guranja grafike/hardvera.

Last edited:
Drugi timovi (da ne kažem kompanije), na 3DS-u ne rade ni obične Pokemon igre baš najbolje a kamo li open world Pokemon igra,
Game Freak nije baš najbolji kad je u pitanju optimizacija engine-a i guranja grafike/hardvera.
Game freak nije bas najbolji(ili dobar uopste) ni po cemu. Bas je tragedija u sta su se pretvorili.

Game freak nije bas najbolji(ili dobar uopste) ni po cemu. Bas je tragedija u sta su se pretvorili.

Sada deluje da su napravili odličnu igru (bar na osnovu recenzija).

Gurumin na PSP izgleda bolje od ovoga.
Gurumin je super igra,bas sam uzivao igrajuci je davnih dana na psp-u,uopste se ne bih bunio da izadje port ili remaster na switchu,rado bih je opet odigrao.mislim da jedino nisam presao onog black bean bossa,il kako se vec zove

Sada deluje da su napravili odličnu igru (bar na osnovu recenzija).
Pa ako telegraph kaze da je igra 100/100 onda mora da je dobra. Naravno, sigurno ni 50/100 od IGN Italia nije bas merodavno. PCMAG igri daje 70/100 sto je vise nego sto sam ocekivao i moram da kazem da me u neku ruku raduje. Da nemam tonu drugih naslova da kupim uzeo bih odmah pa makar preprodao kasnije, ali ovako morace da saceka. Zivo me zanima sta ce radialsoda da kaze o igri.

Pa ako telegraph kaze da je igra 100/100 onda mora da je dobra. Naravno, sigurno ni 50/100 od IGN Italia nije bas merodavno. PCMAG igri daje 70/100 sto je vise nego sto sam ocekivao i moram da kazem da me u neku ruku raduje. Da nemam tonu drugih naslova da kupim uzeo bih odmah pa makar preprodao kasnije, ali ovako morace da saceka. Zivo me zanima sta ce radialsoda da kaze o igri.

Što se recenzija tiče, jedno je sigurno, ima osetno veću prosečnu ocenu nego prethodnih par Pokemon igara.

Trebalo bi da mart bude sasvim solidan sa izdanjima: Triangle Strategy, Chocobo GP, Kirby. Nadam se da ce mozda da iznenade ala Dread sa jos nekom najavom :).

Back
Top Bottom