NVIDIA Reveals GauGAN 2 with Text-to-Image Feature
Create photorealistic images with just a couple of words.
Sent from my J9110 using Tapatalk

Pogledah skoro ovu epizodu Corridora:
I palo mi je na pamet da se igram malo sa ovom aplikacijom
![]()
Polycam 3D Scanner, LiDAR, 360
Polycam is the leading 3D scanning platform for iPhone and iPad, blending professional-grade capabilities with a user-friendly interface. Effortlessly create high-quality 3D models from photos, generate precise LiDAR scans, and capture immersive 360° images—all on your device. Edit directly on...apps.apple.com
Međutim, nemam iPhone a za Android ne postoji tako nešto (jer nijedan Android nema Lidar u sebi).
U Polycam app-u postoji ova opcija da se generiše 3D objekat koristeći samo slike, dakle u teoriji bi trebalo da je moguće da se napravi makar takva implementacija i za Android, ali ne mogu da nađem ništa dobro. Ako naletite na nešto dobro, podelite link...
Zanima me, da l je koristio neko ovde Polycam i slični softver? Kakva su vam iskustva? Zanima me razlika između Lidara i preko slika kada se generiše objekat.
U svakom slučaju, na proleće ću verovatno, kao ovi iz Corridora, snimiti kuću moju i okolinu koristeći neki dobar dron koji budem našao. Pa videću na šta će to da liči kada se prebaci u polycam (web browser prihvata slanje slika, ali se plaća subskripcija).
View attachment 3420
Pa izaći će kao projekat za unreal, to znam. Sad da li će ga biti u obliku demoa kao za konzolu to ne znam. Moći ćeš skinuti i pokrenuti I engine, a za zahtevnost nisam siguran. Nisam probao taj prošli iskreno.da li ce ovo ikada izaci u nekakvom obliku za PC? onaj prethodni ue5 demo mi je trazio 32gb ram-a za ue5 editor+demo. skockao sam ga nekako i radilo je na 3060ti gpu. a ovaj matrix awakens ako bude trazio 48gb ram-a nece valjati.
Si probao prošli da kompajliras? Kontam da dođe kompletan, da nisu samo aseti.bilo bi dobro da demo bude kompajliran pa da fercera i na 32gb masinama.
Nisam znao to.ue5 editor za sada ne podrzava kompajliranje jer je early access.