Kad se otkljucava kampanja, u 18h tek ako sam dobro procitao?
Od onog famoznog prvog gejmpleja i ovo sad je velika razlika, ispeglali su gameplay samo tako.. graple hook je odlicna stvar i osecaj kad se greplas na nekog pa pesnica u facu je ekstra
Na osnovu ovih sat vremena bih vec mogao reci da je ovo za mene igra godine, kad pogledam sta je sve izaslo ove god. i 95% razocaralo, ovo je super ispalo.. Grafika jeste zastarela i nema next gen smek kao sto novi Ratchet npr ima i Demon Souls ali je solidna.. odlicno je optimizovano i nema sta, leti bukvalno. Jedva cekam da izadjem u open world, mada citam po opisima da je falilo malo raznolikosti u tom open worldu da se sve svodi na kamenje i sume ali sta je tu je..
Nije zahtevna. Sljaka fino.Znaci nije puno zahtevna, onda cu da je probam pre nadogradnje.
Mogu da ti sredim audio knjigu na nasem jeziku, moras biti samo onlline posle ponoci na discordu.imam osecaj da propustam mnogo sto se price tice posto nisam presao nijedan od prethodnih 7 delova. mozda je bolje pre nego sto nastavim, da se vratim pa od prve lagano