• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Gejming "novinarstvo" i ostatak scene

Još jedna potvrda koliko je velika razlika kada se kupaš u novcu, koliko lako zaobiđeš metak i platiš neku minornu sumu. A taman sam se ponadao da će da ih ukebaju sve. Zaslužili su lance i bukagije.

Verge juri ko i uvek reakciju sa stavljanjem stvari crno belo, ne znam sto je ovo cudno.

Evo jedan zlatan primer
Ne mogu ljudi da prežale Skajrim, sećam se tad hajpa od novinara do društvenih mreža, pa skrinšotovi zmajeva, ambijenta, davali i Famitsu 40/40...

Nisam ga nikad upalio tho, not my thing

Ne mogu ljudi da prežale Skajrim, sećam se tad hajpa od novinara do društvenih mreža, pa skrinšotovi zmajeva, ambijenta, davali i Famitsu 40/40...

Nisam ga nikad upalio tho, not my thing

Evo sada će Anniversary Edition pa eto prilike.................

Легендарни новинар нас је опет почастио једним ОСОБНИМ КУТОМ.

Занимљиво је како неко може склепати овакав тест, да промаши тврдњу или пар њих у сваком пасусу. Мада до сада смо се навикли. Добио сам један интересантан одговор на ове његове писане сплачине.

bg 1 i 2 su prodali oko 4 miliona primjeraka, ukoliko se gleda ta brojka i period prodaje, više su se prodali nego xenogeras, suikoden i persona 1 i 2, poredbe radi... baldur nikada nije imao vanilla d&d pravila niti u jednom nastavku, a posebno ne u 3... slažem se da je final fantasy glavna serija potpuno izgubila identitet doduše, i stoji da nema AAA jrpg odgovora za baldur 3, niti se naslućuje.. također je faktografski netačno da je final fantasy uopšte tradicionalni jrpg ukoliko jrpg prvenstveno definišemo kao japanski rpg, jer su izvorni tradicionalni japanski rpg-ovi 80-tih dolazili sa pc i bili dungeon crawleri, ali tu je sada već pitanje žanrovske semantike... također je bitna omaška u tekstu reći da se final fantasy 16 bolje prodao od baldura 3 što mislim poništava gotovo smisao cijelog teksta...

potezni jrpg se ne može prodati bolje do akcionog rpg, i da, f7r ima bolji sistem borbe od originala...

većina ljudi mlađih od 30 godina neće igrati poteznu igru bilo koje vrste
u videoigračkom formatu

potezna borba je veći arhaizam od bilo čega što baldur 3 ima

što je onako paradoksalna kontradiktornost cijelog teksta

također je bitno napomenuti da je tradicija akcionog rpg iz japana postoji već od 80-tih godina i ys serijala

tj final fantasy prototipni potezni nije ništa tradicionalniji od pc akcionog rpg, made in japan

također mislim da većini ljudi koja detaljnije prati jrpg scenu živo puca bilo šta, koji će rpg dobiti nagradu na the game awardsu

a isto važi i za rpg scenu u generalnu što se tiče videoigara

tga je limunada manifestacija da se ljudi malo provesele i vide nove trailere

The Real Nick, Badass Boss, EmuGlx founder and all around nice guy

Ne moze da se odluci dal je bad il je nice
Имајући у виду његову дијагнозу, и једно и друго је заправо тачно. Штета што тај диверзитет није испројектовао и на своју сексуалност, вјероватно би био мало нормалнији. :LOL:

Back
Top Bottom