• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Kul mi deluju ti vodeni parkovi, ali ja se jako cimam oko toga da masa pisha tamo, pa ih izbegavam, kao i bazene.

Piša naravno, ali te vode su dobro začinjene PH- i hlorom, tako da nije greda, sem ako ne planiraš da je piješ :D

• Like
Reactions: Ace
Touchdown. Koji je ono film kao govno je u bazenu pa kad očiste sve lik uzme i zagrize jer je čokolada a neka žena se onesvesti

Našao Caddyshack (1980) kidanje....

Last edited:
Kul mi deluju ti vodeni parkovi, ali ja se jako cimam oko toga da masa pisha tamo, pa ih izbegavam, kao i bazene.
Mozda u bazenima, tesko da ce neko pisati tokom spustanja na onim zajebancijama. :D

Svakako je zbog hemikalija bolja situacija nego na moru i jezerima.

Meni davnih dana u Sutomoru plutalo necije govno pored glave...

Morate se potruditi malo jer forum je postao impotentan. Gledam teme i apsolutno nema konstruktivnih rasprava. Nema dijaloga. Sve se svodi na YT linkove i twiter objave. Mora nesto da se menja,

Morate se potruditi malo jer forum je postao impotentan. Gledam teme i apsolutno nema konstruktivnih rasprava. Nema dijaloga. Sve se svodi na YT linkove i twiter objave. Mora nesto da se menja,
Budi promena koju zhelish da vidish.

Napravi jednu u fazonu "metafizički osvrt na posjedovanje debitne kartice sa četiri broja: diskurs o pravilnom odabiru regije za digitalne kupovine"

Pa i to je kakav takav doprinos drustvenom dijalogu. Stojis u grupi i podsmevas mi se. Al nema veze, samo nek je veselo

Back
Top Bottom