skakanje u vodu >>>Meh, meni deluje dosadno. Plivanje >>> bilo šta u bilo kojem parku.
skakanje u vodu >>>Meh, meni deluje dosadno. Plivanje >>> bilo šta u bilo kojem parku.
Skijanje <3Imas bazene i u parkovima.
Zimovanje, skijanje, snowboarding >>> bilo sta sa vodom
(jbg, ja sam od onih sto bi uvek izabrali -20 umesto +40 stepeni)
Kul mi deluju ti vodeni parkovi, ali ja se jako cimam oko toga da masa pisha tamo, pa ih izbegavam, kao i bazene.
ali ja se jako cimam oko toga da masa pisha tamo
Ne serem, ali drugi pishaju >:3Aj Gile ne seri.
Mozda u bazenima, tesko da ce neko pisati tokom spustanja na onim zajebancijama.Kul mi deluju ti vodeni parkovi, ali ja se jako cimam oko toga da masa pisha tamo, pa ih izbegavam, kao i bazene.
Admini će mu čak pomoći da potpuno izbriše account ukoliko želi...Izloguj se sa foruma brt, niko ti ne brani.
Priznaj da ti nedostaju one anime kiturine.Ovaj forum je postao tako dosadan da je to nepodnosljivo
Budi promena koju zhelish da vidish.Morate se potruditi malo jer forum je postao impotentan. Gledam teme i apsolutno nema konstruktivnih rasprava. Nema dijaloga. Sve se svodi na YT linkove i twiter objave. Mora nesto da se menja,
Napravi jednu u fazonu "metafizički osvrt na posjedovanje debitne kartice sa četiri broja: diskurs o pravilnom odabiru regije za digitalne kupovine"Gledam teme i apsolutno nema konstruktivnih rasprava.
Napravi jednu u fazonu "metafizički osvrt na posjedovanje debitne kartice sa četiri broja: diskurs o pravilnom odabiru regije za digitalne kupovine"