• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Dead Space Remake

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
10,409
3858560-3854160-gs_deadspace_remake_v3_site.jpg

Developer : EA Motive
Publisher: EA Games
Release Date: TBA

Jedna od najpoznatijih horor survival igara dobija svoj remake za next gent generaciju hardwera. Na svom EA Play Live događaju, Electronic Arts je otkrio da je rimejk originalnog Dead Space-a u fazi izrade i da će se biti dostupan na PC-u, PlayStation 5 i Xbox Series konzolama. Izdavač kaže da je igra „obnovljena od temelja“ sa EA-ovim enginom Frostbite, a studio Motive - najpoznatiji po svemirskom shooteru Star Vars: Squadrons - će se baviti razvojem. Trenutno nema datuma objavljivanja.

Igrači će iskusiti „poboljšanu priču, likove, mehaniku igranja i još mnogo toga dok preživljavaju žive košmare na pustom rudarskom svemirskom brodu USG Ishimura, sve dok otkrivaju strašnu misteriju onoga što se dogodilo zaklanoj posadi i brodu“, EA rečeno je u saopštenju.

E661IehXIAA6ye0

Edit. Kada bude bilo vise informacija oko gameplaya, datuma izlaska itd... Odradicu update main posta.

Ствар која је мени безвезе у кецу је то колико су туцали у главу са тим да им мораш пуцати у екстремитете. Умјесто да то никако не суфлирају или макар на врррррло суптилан начин, они су баш набили једно 3 пута на почетку игре играчима у фацу шта морају радити са непријатељима. Чини се баш за мејнстрим дегене упутство. Мени су и много суптилније игре биле напорне са сугерисањем... ех, како то p'n'c авантуре елегантно раде...

da da, narocito PnC avanture, kombinuj zvaku sa ekserom da bi na drugom kraju mape ubedio random zivotinju da ti da lulu kojom ces da otvoris posebnu kutiju 😄

Lepe vesti, mnogo vise bih se doduse obradovao nekom nastavku, ali daj sta das, mozda ovaj Remake zagreje nade za neki novi nastavak.

da da, narocito PnC avanture, kombinuj zvaku sa ekserom da bi na drugom kraju mape ubedio random zivotinju da ti da lulu kojom ces da otvoris posebnu kutiju 😄
То су ријетки случајеви, Gabriel Knight 3 фора са мачком и брковима... 😅 углавном су логичне.

Gabriel Knight 3 dobro i radi uopšte kako su ga sklepali...Moram da odgledam jednom celu na yt.

Inače mene žvaka uvek podseti na Curse Monkey Island??? Ono sa zubom lol.

Gabriel Knight 3 sam bas sa uzivanjem igrao na mom prvom kompu, svideo mi nacin upravljanja igrom, imas spectators kameru i time nisanis sta ce likovi da rade.

Najbolji deo igre mi je bio pred sam kraj, kada sakupis sve hintove, pa ih koristis da lociras poziciju blaga na mapi. :)

Može može, poklon dodir, ne može...
Hjaoj al' će ovo da se prži!
Segz, droga, Sekulić Goga!

Eric Baptizat, who worked on Assassin's Creed Valhalla as the game director, has confirmed via his LinkedIn profile he left Ubisoft in April and has joined Electronic Arts' Motive Studio to work on the Dead Space remake as game director.

Jedva chekam jer prvi deo sam pokushavao da igram barem pet puta i uvek je bilo nekih problema. Vishe se ni ne setjam shta se sve deshavalo, ali znam samo da nikako nisam mogao da uzhivam u igri, kako sa narodnom, tako i sa original verzijom. Kasnije sam izgubio volju, izlazile su druge igre, pa sam skroz zaboravio na Dead Space.

Nadam se rej trejsingu :3

Back
Top Bottom