• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Dead Space Remake

Ja sam za remake-ove mislio da samo stave igru u novi engine i to je to, ne diraju nista ostalo, tipa gameplay, AI, pricu i likove...
Uglavnom diraju ali overall igra je ista/slicna samo sa nekim dodatnim contentom ili ne daj boze odsečenim kao sto je bilo u rimejkovima Resident Evila 2 i 3. Cenim da ce biti nekih novih lokacija/prostorija i da ce stare lokacije biti prosirene/redizajnirane, par novih oružija itd...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Zavisi da li je u pitanju 1:1 Remake (prakticno Remaster, ali radjen od nule u novom enginu) kao sto su na primer CTR Nitro-Fueled i N Sane Trilogy. Ili bas Remake (Reimagining stare igre) kao sto su na primer novi RE2 i RE3.
Imamo vec intervju sa developerima koji su jasno rekli da ce igra blisko pratiti prvu igru, ali da imaju sada sansu da je smisleno prosire i u nju stave hintove dogadjaja iz nastavaka.

Mislim da nece divljati, dobicemo igru koja daje velik omaz kecu.

Dead Space Launches January 27, 2023 for PlayStation 5, Xbox Series X|S and PC​

Oof, hard pass. Dobar je i dalje kec na Series konzolama preko BC-a.

Uff...naložili ste me na igru. Da li je igriv Dead Space danas? Razmisljam da pocnem Dead Space 2 na XSS, jer cu keca ipak pričekati Remake

@Snake1989 nista fala bogu

Last edited:
Igrivo je naravno, nije toliko stara igra. Ima relativno spor gameplay u RE stilu, kamera preko ramena, i ima taj gimmick da sečeš udove vanzemaljcima jer su ti takva oružja. Meni je kec bio kul, a dvojka važi za najbolju igru u serijalu.

opaaa Zdravkoo...60 fps

kupljeno. Danas pocinjem sa igrom :love:

p.s. dokle cu igrati last i pre-last gen igre na novim konzolama? :unsure:

Back
Top Bottom