• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Dead Space Remake

Zavrsio danas igru, presao sam sve uzduz i popreko ~17h mi je trebalo. Fantasticna igra bila i ostala, remake je perfektan. Osim tog jebenog microstuttera tokom prelaska izmedju oblasti, sve ostalo savrseno. Steta sto koliko znam nije dovoljno $$$ igra napravila pa sanse za ovakav remake dvojke nikakve :(

Obavezno za odigrati za svakog fana horor igara, ma igara in general.

Upravo završih, ovaj post od pre par dana iz "Šta igrate trenurno" manje-više opisuje moje utiske koji su me držali od početka do kraja.

Igram DeadSpace Remake. Igra je rimejkčina, atmosfera odlična. 👌

Igra ima dobar tempo, stim da je normal = easy, a hard je normal. Hard postaje easy kada se upgraduješ negde na 3/4 igre.

Atmosfera u ovom rimejku stvarno je "na steroidima"

Mali nabudženi plasma sekač me je nosio kroz celu igru (tako beše i u oriđinalu.)

Zamerke neke: Igra stvarno postaje pre-laka kada se nabudžiš. Resursa ima u izobilju, bukvalno na svakom ćošku ili ke$ ili municija. Igrao sam na hard, bilo hard možda prve četvrtine. Baš te giftuju resursima.

Ocena: 8.7 plasma sekača od 10

plazma kater.png

Last edited:
Znao sam da je DS1 Remake (a i ostale DS igre) odlična igra, ali nikako da krenem da igram,
ali posle prelaska SH1 Remake-a sam odmah krenuo da igram ovu igru dok sam još u horor fazonu.

Ali opet opet veoma prijatno iznenađenje, kakva igretina, od atmosfere, gameplay-a, grafike, priče, kompleksnosti/dubine...igrao sam na hard i taman je bila težina, dešavalo se da ginem, morao sam dosta pazim na municiju, pogotovo prvu polovinu igre, dok nije bilo više dostupnih oružja.

Toliko mi se sviđa mi se da želim što pre ponovo da igram,
samo nisam siguran da li krenem ponovo New game (biće mi mnogo sada), pa da treći put igram NewGame+ ili da odmah igram NewGame+!?

Posle toga naravno planiram da igram DS2 na Xbox Series X koji radi u 60 fpsa.
Šteta što nema ništa od DS2 Remake-a..

Meni je dovoljan plasma cutter, sva ostala oružja su tu radi reda. Ja bih na tvom mestu krenuo new game plus ali samo sa plasma cutterom, eventualno pulse rifle zbog eksplozivne municije za neke situacije da se brže reše

EDIT
Ipak krenuo ponovo sam na običan NG, treći put će biti NG+. :)
Što se tiče oružja, bilo bi mi bilo dosadno da igram samo sa plasma cutterom, baš sam koristio sva oružja u prvom prelaženju.

Last edited:
Back
Top Bottom