• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Dead Space Remake

Voleo bi da urade po receptu Mikamijevog RE OG rimejka, znaci isti content (nista se ne sece/skracuje itd) plus nesto novo.

Aj me prosvetli, leba ti.
samo dva posta iznad mog

Pogledaj sta sam citirao. Ne razumem sta znaci niti znam kako da shvatim "pravi čelnik valhale, pametnome dosta", pa rekoh da me prosvetlis...

radi na igri glavni režiser valhale

sad jasnije? :)

Imam malo pomešana osećanja u vezi ovog rimejka. Prekultna igra koja se pamti godinama nakon što se odigra a čak i danas se dobro drži pa mi deluje da je malo prerano za remake.

A s obzirom ko će da radi plašim se da ne sjebu heritage igre.

a čak i danas se dobro drži pa mi deluje da je malo prerano za remake.
Meni se dobro drži više manje sve što je bilo klasik i u svoje vreme zakucalo neke stvari ILI je prosto bilo odlična igra.

ELEM iznenadio bi se šta je sve najširoj populaciji korisnika danas zastarelo i ružno da se upali. Tipa pre par godina sam čuo izjavu : ughhh upalio sam RE4 i ugasio, sve braon muljavo...Nisam znao šta da kažem pa sam odmah pomerio razgovor dalje ali blaga jeza bkv...

U takvoj sredini rimejkovi tek dolaze i biće ih mislim više nego ikad praćenih uspehom RE2 Rimejka. Kežualce zanimaju mnoge klasik igre koje su propustili ali nemaju opšte kulture da prihvate bilo koji izgled igre ispod prethodne godine jebiga.

E sad jel to dobro ili loše mislim kakva je razlika izmedju rimejka i nekog budućeg nastavka Soni ekskluzive svakako se reciklira staro tako da rimejk kao kad je bio onaj za OG Resident ili Twin Snakes može se komotno gledati i kao potpuno nova igra koja će nekome biti JEDINA varijanta.

Zato me uvek hvatala jeza na pomen rimejka Okarine na main Nintendo konzoli, sebično jbg al poznavajući moderan Nintendo nemam brige hshshs

ughhh upalio sam RE4 i ugasio, sve braon muljavo...Nisam znao šta da kažem pa sam odmah pomerio razgovor dalje ali blaga jeza bkv...
U stranu to shto je super igra, sve igre iz tog braon/zhutog perioda su poprilichno ruzhne. :D

Mene je preskočila ps2/gc/xbox era pa neka drugi svedoče koliko je ružna NESAM ŠKOLOVALA. Ali PC igre iz tog perioda su mi više manje super izgledale po sjećanju posebno FPS igreh

Ja se izvinjavam na offtopicu al kad pomenuste RE4 i rimejk samo jedan shoutout za gospodina Alberta i njegov tim koji vec skoro 7 godina rade od nule remaster celog RE4, projekat izlazi krajem ove godine konacno mocice da se skine na Steamu potpuno besplatno u delu za moddove ( Steam Workshop)

Napravicemo temu krajem godine uoci launcha da docekamo ovo kako dolikuje. Nastavite sada gospodo.

The art director on the new Dead Space remake is Mike Yazijian, who held that same title on Dead Space 2. He left EA in 2011 to join Warner Bros. where he worked on Batman: Arkham Origins before coming back to EA in 2018 where he was the art director on Star Wars: Squadrons.

Ja ne razumem nikako, kakav game director za zavrsenu igru?
Imaju da promene texture i modele, ubace RT i to je to... ko da on tu ima da smislja sad neke nove nivoe ili mehaniku, ne kapiram nista.

Sto se tice rimejka, da bice ih ko pleve, otkad su otkrili zlato zvano frilenseri, samo stancuju i outsourcu-uju, eto ako hoce neko da radi na omiljenoj igri za male pare za njih, a velike za nas, nek se prijavi i nek se igra.

Ja ne razumem nikako, kakav game director za zavrsenu igru?
Imaju da promene texture i modele, ubace RT i to je to... ko da on tu ima da smislja sad neke nove nivoe ili mehaniku, ne kapiram nista.

Sto se tice rimejka, da bice ih ko pleve, otkad su otkrili zlato zvano frilenseri, samo stancuju i outsourcu-uju, eto ako hoce neko da radi na omiljenoj igri za male pare za njih, a velike za nas, nek se prijavi i nek se igra.
Igra nije završena posto je ovo remake originalne igre a ne remaster gomila stvari ce verovatno biti izmenjena pa otud i game director :)

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ja sam za remake-ove mislio da samo stave igru u novi engine i to je to, ne diraju nista ostalo, tipa gameplay, AI, pricu i likove...

Zavisi da li je u pitanju 1:1 Remake (prakticno Remaster, ali radjen od nule u novom enginu) kao sto su na primer CTR Nitro-Fueled i N Sane Trilogy. Ili bas Remake (Reimagining stare igre) kao sto su na primer novi RE2 i RE3.

Back
Top Bottom