• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Vredi odigrati, ili bar probati :) Ja nisam neki ljubitelj tih cinematic experience igara a ovo mi se baš svidelo.

Idemo dalje- Zavrsih Uncharted 4. Produkcija kao u holivudskim akcionim filmovima. Za 2016.godinu prelepa grafika i zvuk, te sa tehnicke stvarne igra je na impresivnom nivou. Nikada ne bih mogao da gledam ovakve filmove (Nejtan sa 300 zivota) ali igru mozemo tolerisati. Jednostavna mehanika pucanja i platforminga me opredelila da igru igram sa zenom :D I jos jedna stvar- ova igra je definitivno prekretnica u mojoj gejming karijeri- zavrsio sa 30 fps igrama (dobro, jos Last Guardian :D) jer zaista ne mogu to vise da trpim. Nadam se da ce ND izbaciti ps5 patch da odigram ovo kako dolikuje. U ono vreme 9/10, danas ipak osmica.

Disk verzija igre The Last Guardian radi u 60fps ako ne dopustis PS5 konzoli da skine patch sa PSN-a. Patch je dodao 30fps lock, sredio kamera sensitivity issue i ispravio par bugova, ali moze igra lagano da se predje i u osnovnoj verziji.

Lakše je da obuče džemper i uključi interpolaciju, kao profesionalni gejming novinar.

Dobar je bio Uncharted 4 postujem kad ubace malo i vertikalnog gameplay-a u igrama.

Ne stizhem jer sam na odmoru, ali pocheo sam Pathfinder: Kingmaker. Za sada mi se jako dopada igra. Poshto nisam originalan, main char mi je zhenski half-Elf warrior. Davno sam igrao neki RPG u tim D&D svetovima, i ovo mi je savrsheno leglo.
Hvala @Ultimate God Gohan
Drago mi je da ti se svidja :) Predji polako pa septembra 2 izlazi novi deo pod nazivom Pathfinder: Wrath of the Righteous..nece imati da uredjujes kraljestvo bas ko u toj igri ali ces imati svoj grad i moci njega dosta slicno da uredjujes

Juče kad sam preslagao kutije sam baš video da imam Lost Legacy, još je u celofanu :LOL:

Ja se borim sa Horizon Zero Dawn. Sipala 20 sati u nju, uglavnom na čišćenje tallnecks i cauldrona, i lov u divljini. Ako uzmem da radim sidequestove, samo se smorim :D

Razočarana likovima, ima možda dva NPCja koja su mi zanimljiva, a raspon pažnje mi je toliko očajan da ne mogu da se usmerim samo main storyline da završim i da pređem na neku novu igru. Kakva su tuđa iskustva? Malo sam razočarana, s obzirom na to koliko sam dobrih stvari čula.

EDIT: na onom nesrećnom PSP-ju igram patapon i little big planet po par minuta, i tu sam oduševljena :D

Ja se borim sa Horizon Zero Dawn. Sipala 20 sati u nju, uglavnom na čišćenje tallnecks i cauldrona, i lov u divljini. Ako uzmem da radim sidequestove, samo se smorim :D

Razočarana likovima, ima možda dva NPCja koja su mi zanimljiva, a raspon pažnje mi je toliko očajan da ne mogu da se usmerim samo main storyline da završim i da pređem na neku novu igru. Kakva su tuđa iskustva? Malo sam razočarana, s obzirom na to koliko sam dobrih stvari čula.

EDIT: na onom nesrećnom PSP-ju igram patapon i little big planet po par minuta, i tu sam oduševljena :D
Popravice se situacija sa NPC-evima i atmosferom u expanziji za HZD. Imao sam isti osecaj kada sam igrao base igru bukvalno se ne secam nijednog NPCa (osim jednog ali o tome necemo zbog spoilera).

Popravice se situacija sa NPC-evima i atmosferom u expanziji za HZD. Imao sam isti osecaj kada sam igrao base igru bukvalno se ne secam nijednog NPCa (osim jednog ali o tome necemo zbog spoilera).
E, hvala za to, hahaha. Mada nisam toliko invested u priču, osim za samu Aloy i njen origin story. Ostatak njihovog sveta me ne interesuje preterano. Mada, sama Aloy ume da bude zanimljiva u nekim dijalozima. Mnogo je samouverena :D

Mislim da mi je najbolji onaj lovac na banditske kampove što stalno pokušava da ti ga uvali, da prostiš. Nadam se da ću još nailaziti na njega :D

E, hvala za to, hahaha. Mada nisam toliko invested u priču, osim za samu Aloy i njen origin story. Ostatak njihovog sveta me ne interesuje preterano. Mada, sama Aloy ume da bude zanimljiva u nekim dijalozima. Mnogo je samouverena :D

Mislim da mi je najbolji onaj lovac na banditske kampove što stalno pokušava da ti ga uvali, da prostiš. Nadam se da ću još nailaziti na njega :D
Haha hoces, imaces sulud kraj tog quest line-a negde pred kraj igre :D

Alloy nije generalno lose napisan lik ok je stvarno, problem je sto su ovi ostali NPCevi totalni soulless idioti :D
Al kazem ti expanzija bas cupa stvari prilicno bukvalno sam duplo vise uzivao u njoj nego u base igri.

Haha hoces, imaces sulud kraj tog quest line-a negde pred kraj igre :D

Alloy nije generalno lose napisan lik ok je stvarno, problem je sto su ovi ostali NPCevi totalni soulless idioti :D
Al kazem ti expanzija bas cupa stvari prilicno bukvalno sam duplo vise uzivao u njoj nego u base igri.
Eeee znači da ne odustajem od igre posle glavne priče? Moram samo da vidim kako da aktiviram ekspanziju, pošto je moj Horizon ona ps plus igra meseca. Imaš li preporuku za neki quest koji ti je bio dobar? Da malo isfiltriram sve koje sam aktivirala.

Soulless idioti je najbolji opis verovatno :D
Igra me još drži donekle jer dok pešačim naiđem na sve veće i zajebanije robote. Pa bar tu zadovoljim taj exploration itch.

Istina, dosta NPC-eva je napisana bož'sačuvaj. Ali mene su najviše vozili grafika, gameplay, atmosfera i zvuk u igri. Sigurno nisu facijalne animacije :D I da dodam da sam igru igrao na izlasku pre 4 godine, a u industriji video igara i njenog brzinskog napretka to nije malo godina.

• Love
Reactions: Emm
Back
Top Bottom