I jos jedna stvar- ova igra je definitivno prekretnica u mojoj gejming karijeri- zavrsio sa 30 fps igrama (dobro, jos Last Guardian
) jer zaista ne mogu to vise da trpim. Nadam se da ce ND izbaciti ps5 patch da odigram ovo kako dolikuje. U ono vreme 9/10, danas ipak osmica.E nisam odigrao Lost Legacy moracu to da ispravim kad nabacim PS5.Lost Legacy je isto ok samo su proliv one ribe al odlična igra
Drago mi je da ti se svidjaNe stizhem jer sam na odmoru, ali pocheo sam Pathfinder: Kingmaker. Za sada mi se jako dopada igra. Poshto nisam originalan, main char mi je zhenski half-Elf warrior. Davno sam igrao neki RPG u tim D&D svetovima, i ovo mi je savrsheno leglo.
Hvala @Ultimate God Gohan
Predji polako pa septembra 2 izlazi novi deo pod nazivom Pathfinder: Wrath of the Righteous..nece imati da uredjujes kraljestvo bas ko u toj igri ali ces imati svoj grad i moci njega dosta slicno da uredjujesNekoliko cringe dijaloga ali meni su bile generalno OK.Lost Legacy je isto ok samo su proliv one ribe al odlična igra

Juče kad sam preslagao kutije sam baš video da imam Lost Legacy, još je u celofanu![]()

Popravice se situacija sa NPC-evima i atmosferom u expanziji za HZD. Imao sam isti osecaj kada sam igrao base igru bukvalno se ne secam nijednog NPCa (osim jednog ali o tome necemo zbog spoilera).Ja se borim sa Horizon Zero Dawn. Sipala 20 sati u nju, uglavnom na čišćenje tallnecks i cauldrona, i lov u divljini. Ako uzmem da radim sidequestove, samo se smorim
Razočarana likovima, ima možda dva NPCja koja su mi zanimljiva, a raspon pažnje mi je toliko očajan da ne mogu da se usmerim samo main storyline da završim i da pređem na neku novu igru. Kakva su tuđa iskustva? Malo sam razočarana, s obzirom na to koliko sam dobrih stvari čula.
EDIT: na onom nesrećnom PSP-ju igram patapon i little big planet po par minuta, i tu sam oduševljena![]()
E, hvala za to, hahaha. Mada nisam toliko invested u priču, osim za samu Aloy i njen origin story. Ostatak njihovog sveta me ne interesuje preterano. Mada, sama Aloy ume da bude zanimljiva u nekim dijalozima. Mnogo je samouverenaPopravice se situacija sa NPC-evima i atmosferom u expanziji za HZD. Imao sam isti osecaj kada sam igrao base igru bukvalno se ne secam nijednog NPCa (osim jednog ali o tome necemo zbog spoilera).

Haha hoces, imaces sulud kraj tog quest line-a negde pred kraj igreE, hvala za to, hahaha. Mada nisam toliko invested u priču, osim za samu Aloy i njen origin story. Ostatak njihovog sveta me ne interesuje preterano. Mada, sama Aloy ume da bude zanimljiva u nekim dijalozima. Mnogo je samouverena
Mislim da mi je najbolji onaj lovac na banditske kampove što stalno pokušava da ti ga uvali, da prostiš. Nadam se da ću još nailaziti na njega![]()
Eeee znači da ne odustajem od igre posle glavne priče? Moram samo da vidim kako da aktiviram ekspanziju, pošto je moj Horizon ona ps plus igra meseca. Imaš li preporuku za neki quest koji ti je bio dobar? Da malo isfiltriram sve koje sam aktivirala.Haha hoces, imaces sulud kraj tog quest line-a negde pred kraj igre
Alloy nije generalno lose napisan lik ok je stvarno, problem je sto su ovi ostali NPCevi totalni soulless idioti
Al kazem ti expanzija bas cupa stvari prilicno bukvalno sam duplo vise uzivao u njoj nego u base igri.
I da dodam da sam igru igrao na izlasku pre 4 godine, a u industriji video igara i njenog brzinskog napretka to nije malo godina.