• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

I meni isto. Konzole sam prvi put video u filmu The Wizard a onda saznam da komšija, sin jedinac, ima Segu i nekoliko kertridža.
Igrao sam sa sestrom na smenu, sa sve onim mahanjem džojpedom po vazduhu kao da ćemo tako pomoći Aleksu da dalje skoči :)

i meni isto lol i bogme obozavam je
god bless segu sto je integrisao tu igru u SMS:)

jeste bila teska al ja sam od muke (tj nedostatka para za preskupe igre) tu igru prelazio sa 1 zivotom...i naravno snimao to na VHS kasetu lol

a secam se i alex kidd in shinobi world, prvo sam plakao da mi daju pare za kertridz...pa sam onda plakao sto sam je presao iz prvog pokusaja:)

Secam se kada sam ga video prvi put(doneo komsija iz Njemacke SMS) nikako mi nije bilo jasno kako to moze biti igra unutra a da se ne stavi kart u konzolu. :D
Skinuo sam ovaj remaster za switch,igracu ga obavezno.

jeste bila teska al ja sam od muke (tj nedostatka para za preskupe igre) tu igru prelazio sa 1 zivotom...i naravno snimao to na VHS kasetu lol

a secam se i alex kidd in shinobi world, prvo sam plakao da mi daju pare za kertridz...pa sam onda plakao sto sam je presao iz prvog pokusaja:)
Svaka čast! Mi smo stizali do zamka i mislili smo da je to kraj igre. Evo sad kad sam prešao sve ne verujem da bih ikad ovo uspeo da pređem.
Da, Shinobi World, i to smo imali. Odlična! Nju sam uspeo da završim.

Nakon shto sam ponovo preshao Shadow Warrior, odluchio sam da igram Shadow Warrior 2. Dakle, zashto su od igre napravili looter shooter? Evo, nije mi jasno, pogotovo jer je apsolutno nebitno dodavati sve one modove u oruzhje i sebe. Igram bez tih gluposti, ni ne obazirem se na loot, a preshao sam gotovo 50% igre. Kapiram da tju nastaviti po malo da igram, ali samo jer mi se svidja kretanje u igri i koliko lako mogu da ga exploit-ujem da letim i pleshem oko neprijatelja.

Sve u svemu, Shadow Warrior 2 je downgrade u svemu osim u grafici kada se poredi sa Shadow Warrior. Na zhalost, trojka ispushta nekakve gasove koji smrde na dvojku koja se parila sa Doom Eternal, pa tju biti obazriv. :3

Predjoh Shadow Warrior 2. Deluje mi kratje od SW1, bez obzira shto su ubacili side quests (koje sam sve odradio), weapon upgrades, armor upgrades, i ostale gluposti koje ni jednom nisam koristio. Ostalo mi nekih 15-20 skill poena, jer ni to nisam koristio. Da nisam radio side quests, verovatno bih zavrshio igru za 6-7 sati, ako ne i manje.

Sve u svemu, razocharenje od igre. Igri ni malo nije falio coop, kao ni looter shooter gluposti. Jedino su boss-ovi manje shit nego u prvom SW. Ako trojka bude u fazonu drugog dela, bitju tuzhan, a sve mi se chini da tje trojka da bude nastavak drugog a ne prvog dela.

U prvom sam morao obratiti pazhnju protiv kojih neprijatelja se borim. Morao sam prilagoditi strategiju i oruzhje koje koristim. U drugom delu je dovoljan circle strafe i pucanje manje-vishe bilo kojim oruzhjem.

U poredjenju s prvim Shadow Warrior, dvojka je djubre.

Bole me oči od Uncharted 4. Definitivno 30 frejmova je otislo u istoriju gejminga.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Bole me oči od Uncharted 4. Definitivno 30 frejmova je otislo u istoriju gejminga.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

čekaj PC verziju za ultimativno iskustvo u 60+ fps-a

Igram Mario&Rabbits - Kingdom Battle
Lepa, zarazna, lagana igra. Šteta što nemaju neke opcije iz Fire Emblema ili Advance Warsa, recimo da mogu poništiti prethodnu komandu (jbga, samo sam počešao nos, nisam hteo da ga stavim baš tamo između tri neprijatelja). Jednostavne komande, lepa grafika, odlična animacija. Jedino je malo bagovita u kasnijim svetovima. Nije bilo toliko problematično da je prekinulo igru, kao što su se pojedinci na netu žalili, ali ipak nije Ubi Nintendo pa da sve utegne kako treba.
Prilično sam zadovoljan igrom, mislim da sam par misija pred kraj pa onda ide DLC da Donkijem.
Mrzi me da skupljam sve 100%, nisam jedan od onih koji prelaze igre više puta (sem Fromovih, naravno).
Ima dosta Nintedovog duha, povremeno probija onaj specifični humor Besnih zečeva, ali srećom retko.
Čak je i priča zanimljiva. Daleko je to od neke kvalitetne drame ali onako, blesavo je. Odavno već prekidam introe i animacije ali ovde sam sve ispratio :)

Zavrsih Spiderman Miles Morales. Kratka ali slatka voznja. Bas mi je prijalo njihanje medj brukslinskim zgradama u 60 slicica. Kao sto Eufrat udje u RDR2 da jase konja, tako ja u Spajdiju da se veram medj solitere. Odlicna borba, sirok spektar poteza, te skilova i gezdeta, ucinilo je da se opet osetim mladim. :D Prijala mi je prava Sony igra ciji je sav repertoar unutar sadrzaja od nekih 10-ak sati. Umoran sam od razvodnjenih Ubisoft igara, gde npr u AC Creed Valhalla, radeci sve i svasta, posle 60 sati mi igra porucuje da imam 40 % overall 🥴 Ostalo mi je jos 15% side sadrzaja koje cu narednih dana gustirati. U svakom slucaju odlicna zabava. Ocena 8/10.

Ja sam nekidan prešao Detroit od dotičnog. Pre toga sam samo igrao Heavy Rain nešto malo i vrlo brzo me smorio i poprilično loša glasovna gluma mi je baš parala uši, možda mu sad dadnem drugu šansu.

Detroit mi je super. Podjednako su mi se svidele priča od sva tri lika. Conor mi je bio najinteresantniji, što zbog Hanka i razvoja odnosa sa njim što zbog samih misija. Marcus ima najupečatljiviji početak, još je samo falio Terminator 2 theme da upotpuni utisak :) Kara i njene avanture su zanimljivi, doduše smarala me ona cmizdrava mala.

Priča i neki likovi su baš kliše, a na momente delovalo kao da gledam adaptaciju serije Humans :)

Pokušao sam da budem mirotvorac što obično ne radim u igrama kad imam izbor, al reko ajde da se uživim u ulogu, ljudi je više nego androida pa bolje tražiti mirno rešenje, ali na kraju je ipak bilo

Svidele su mi se zejebancije sa motion controls, mada sam strepio da će kontroler da mi odleti par puta koliko sam mlatnuo :)

I meni je Detroit demo bio ok prešao sam sve ishode, mogao bi to možda da isprobam

Back
Top Bottom