• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Food, Drinks & Candy CR4ZE! 🍕🍔🍟🌭🍿🥨🧀🥗🥪🍖

Znam brate sve u vezi YT, prvi video sam okacio tamo pre 18 godina, znam kako funkcionise i sta treba da se juri...
Ja volim i da snimim za svoju dusu, kako se meni svidja, i tu negde gledam da nadjem neku sredinu i kompromis da je i meni zanimljivo i izvodljivo, a i da je ljudima koji gledaju... tako da leci ce sve to vremenom (y)

E vidis brate to sam se zajebo, zato i nisam kacio klip ovde 😅
Mislio sam da ne treba, video sam samo upustvo za mikrotalasnu na njemu, a kako je nemam, reko ajde bez, ali posto se dva dobijaju u pakovanju, sledeci dan sam ga opicio u rerni, jeste da se ne isplati paliti rernu za samo jedan burger, ali hteo sam da vidim kako ce da ispadne, a to je bio jedini nacin... i bilo je mnogo bolje, onaj sir se lepo rastopio, meso omeksalo i dobilo neki ukus, i dalje ni blizu chickenburgera iz meka, ali osetno bolje nego prva verzija (y)

By
E vidis brate to sam se zajebo, zato i nisam kacio klip ovde 😅
Mislio sam da ne treba, video sam samo upustvo za mikrotalasnu na njemu, a kako je nemam, reko ajde bez, ali posto se dva dobijaju u pakovanju, sledeci dan sam ga opicio u rerni, jeste da se ne isplati paliti rernu za samo jedan burger, ali hteo sam da vidim kako ce da ispadne, a to je bio jedini nacin... i bilo je mnogo bolje, onaj sir se lepo rastopio, meso omeksalo i dobilo neki ukus, i dalje ni blizu chickenburgera iz meka, ali osetno bolje nego prva verzija (y)
Za ove stvari, AirFryer je tata.
Bukvalno podgrejes za 7min

Zar to nije dobra stvar? 😅
Meni se bas svidja iz meka, pogotovo sa onim extra sosom, zaboravih kako se zove... honey mustard mozda...
By

Za ove stvari, AirFryer je tata.
Bukvalno podgrejes za 7min
E vidis, slozio bih se sa tobom... mali, praktican, stedi prostor, a i kolika je tek usteda struje...
Skoro sam kupovao sporet, a mogao sam samo airfryer, jer sam vec imao resho, no tad nekako nisam video njegovu poentu, nisam imao neku veru, ali sad iz ove perspektive, kajem se... em stedi vreme, em struju, ko ce da se zajebava da uvek ukljucuje onoliku rernu, pa dok se prvo zagreje 10 min, pa onda jos 40 min u rerni, pa onda ribaj pleh posle... doduse koristim papir za pecenje, but anyway slazem se, bolje da sam uzeo to cudo, a sad kad imam rernu, ne bih da bacam pare, i nemam prostora za njega.

Meni se bas svidja iz meka, pogotovo sa onim extra sosom, zaboravih kako se zove... honey mustard mozda...

E vidis, slozio bih se sa tobom... mali, praktican, stedi prostor, a i kolika je tek usteda struje...
Skoro sam kupovao sporet, a mogao sam samo airfryer, jer sam vec imao resho, no tad nekako nisam video njegovu poentu, nisam imao neku veru, ali sad iz ove perspektive, kajem se... em stedi vreme, em struju, ko ce da se zajebava da uvek ukljucuje onoliku rernu, pa dok se prvo zagreje 10 min, pa onda jos 40 min u rerni, pa onda ribaj pleh posle... doduse koristim papir za pecenje, but anyway slazem se, bolje da sam uzeo to cudo, a sad kad imam rernu, ne bih da bacam pare, i nemam prostora za njega.
Primetio sam da su u Srbiji air fryer-i mnogo skuplji nego ovde kad sam kupovao mami i tati za poklon.

Ovde mozes solidan uzeti za 20-30 funti

Ekonomski tigar, najvece cene, a najmanje plate i najzagadjeniji vazduh i prenaseljenost...

Ima tih krsh marki da se nadje oko 4, 5K, ali ja ne bih isao ispod Philips, Tefal i Xiaomi, koji su oko 9.000

Novi video, subscribe-ujte se na kanal ko jos uvek nije, lajkujte video i podelite ga po forumima, drustvenim mrezama i svugde gde moze da dobije dosta pregleda.
Hvala 🤗

Ne znam šta si radio videu i da li si ti to radio ali deluje mnogo više procesuirano. I ranije ti je lice sa efektima ulepšavanja samo su sada skokovi mnogo veći nego u prethodnim videima. Takođe i tekstura stolice ume da se drmne.

I da se pojansim. Ne mislim na rezove u videu već efekat "ulepšavanja" očigledno kasni do pola sekunde pa to gornji deo glave na trenutak deluje kao još veća fleka (kao što se da videti ja mrzim efekte ulepšavanja) nego uobičajeno.

Ma jok, ne koristim nikad efekat ulepsavanja, nikad mi se nije svidjala ta funcija, uvek je gasim kad god kupim novi mob.
Ovo samo moze da te zavara osvetljenje, jer Air Ring, pravi to caklenje u ocima i zubima i to ne moze da se izbegne...
Tako da je to sigurno do osvetljenja, koje mi pravi i ove tamne podocnjake koje inace nemam, ali jbg, sta je tu je, kad bude para, uzecu bolje osvetljenje, stalak i kameru, sve to prilicno kosta, kad se uzima profi, tako da nece biti u skorije vreme.

To sto se drmne stolica, desi se ponekad da fokus na kratko odluta, ili ja nogom zakacim stalak koji je ispred mene, pa se sve poremeti i zatrese na sekund.

Onda čime god da snimaš užasno kompresuje video ili youtube ugazio kvalitet. Mada mi je čudno. Obično mutnjikav snima ostaje munjikav a oštar ostaje oštar. Kod tebe se neki delovi snimka, posebno desna polovina čela, skroz razmažu čim mrdneš glavu.

Ja ne primecujem nista tome slicno sto opisujes, meni radi normalno, mozda je do tebe neki problem...
Jedino sto se ponekad desava kao sto rekoh je da fokus zaluta na sekund, pa se vrati, i samo tad bude malo mutnjikavo.
Na tom kanalu, ne radim striming, tako da to ne utice na kvalitet, video fajl je original sa moba, vrlo dobrog kvaliteta, jer je to S22 poznat po vrhunskoj kameri.
Posle u montazi koristim opcije za rendering koje svi koriste za youtube, tako da nije ni to.
Daj mi tacno vreme kad se to desava da vidim na sta tacno mislis.

Novi video, subscribe-ujte se na kanal ko jos uvek nije, lajkujte video i podelite ga po forumima, drustvenim mrezama i svugde gde moze da dobije dosta pregleda.
Hvala 🤗

U zavisnosti kakvu rernu imaš..
Da li je sa "fan support"?

Ako jeste sa ventilatorom, preporučenih 200C je previše.

Generalno ne znam kako lidl obeležava u Srbiji ali pretpostavljam da stoji samo jedna temperatura jer u Srbiji koliko se barem ja sećam, fan support oven nisu baš toliko zastupljene koliko je to ovde standard.

Primera radi, svaki proizvod koji kupim u lidlu preporučuje tri temperature, Traditional oven, fan support oven i gas oven.

Recimo: 200\180\Gas Mark 4

Znači, ovo si verovatno trebao peći na 180C toliko dugo koliko i piše, a da bude golden brown a ne dark burnt.

1767010577022.webp

Vidi se u videu, ima vrednosti i sa ventilatorom i bez, ja imam rernu sa ventilatorom i tako sam koristio.

Ono sto ne obelezavaju uvek jeste to dal rerna treba da bude prethodno vec zagrejana na tu temp, pa tek onda ubaciti ono sto peces, ili ubaciti odmah i ukljuciti tajmer... vidim sad da pise da treba ubaciti u zagrejanu rernu, ja sam ubacio odmah, ali to nije uticalo sto je zagorela, jer to onda samo znaci da je bila krace nego sto je trebalo i bila bi prakticno sirova...

Ne znam sta se desilo, ali naucio sam od sad pa nadalje da je bolje vizuelno da sam procenim kad treba da se izvadi, nego da postujem vreme na ambalazi...
Moje misljenje je da je trebala 2 sata da se fermentise na sobnoj temperaturi pre stavljanja u rernu i da bi onda bila kako treba, ali toga nema u upustvu...
U nekom kasnijem videu, kojeg jos nisam okacio, pekao sam nesto drugo, ali sa 2 sata fermentacijom i ispalo je savrseno i u minut tacno po upustvu, isto lidl zamrznuti proizvod.

Sve su to stvari koje mogu da naprave veliku razliku.

Back
Top Bottom