Kako nam je ovaj megaton promakao, ako M$ uspe ovo da progura PC gaming ce da progleda.
![]()
Microsoft claims its new tech can reduce those dreaded "compiling shaders" game load times by 85%
No more making a coffee while the shaders get sorted.www.xda-developers.com
Steta sto nisi uzeo 5700x3d,znam da igras igre a primetio bi razliku sigurno.
Steta sto nisi uzeo 5700x3d,znam da igras igre a primetio bi razliku sigurno.
Brutalan cpu.
Sobzirom da sam pre ovoga ima 2600 ja sam prezadovoljan upgrejdom za 20000din samizeo taj CPU i taj kingston..Steta sto nisi uzeo 5700x3d,znam da igras igre a primetio bi razliku sigurno.
Brutalan cpu.
Daj Hardze javi se, demantuj ovo pod hitnoInače sony je zabeležio pad prodaj prošlog meseca posle poskupljenja od 50 dolara (mislim na hardwer) a i neka je fala bogu....

Najjaca mi je nvidia sto preporucuje x4 framegen za slabije kartice gde je base fps 30tak lolQrcobolja at its finest! 'Ebe im se da se cimaju oko optimizacije. Devs: Eto imate DLSS/FSR/XeSS (za svakog po nešto) i FG, pa optimizujte igru, smanjite rezoluciju i/ili detalje. Na kraju, šta ste se bre stisli, kupite 5090, pa opet koristite sva pomenuta pomagala. Ko vas j, nama je super, keš se samo doliva.
Mislim da je onaj silent hill F isto unreal endžin i da radi u zakucanih 60 na base ps5 tako da nije da nije do devova ali i do optimizacija endmin a u svakom slučaju čeka se grafička 6090 tamo negde 2027Najjaca mi je nvidia sto preporucuje x4 framegen za slabije kartice gde je base fps 30tak lol
Oni stvarno misle i dalje 5070 = 4090 samo ukljucite x4 i uzivajte :/
FG x2 je jos OK, ali base fps minimum 60fps, da bi dobio ok feel.
Znam da su devovi krivi, da nije samo Unreal kriv, al samo se nizu ove u5 igre sto rade ko kurac.
Sto je cdpr presao na u5 za witchera ffs.

Sta, nije ti se svidelo zakucanih 60fps u tech demou? Treba sacekati videti kako ce raditi finalna igra.Sto je cdpr presao na u5 za witchera ffs.
Nema sta da se demantuje, od mesecnih podataka uglavnom imamo samo US Circana-u a tamo se jos uvek oseca dolazak Switch2. Prosle godine je u avgustu bio izasao Wukong kao PC+PS5 ekskluziva, a ove godine nije bas bilo megahitova.Daj Hardze javi se, demantuj ovo pod hitno![]()