• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Ne verujem da očekuju da prodaju veliki broj tih tastatura stoga cena po jedinici mora ići gore.

Ali baš smeta što veza između dva dela nije bežična. Ionako koliko ja shvatih 8K pooling je samo sa leve strane. I mogli su da stave dva risivera u jednu kutijicu preko jednog usba ili da dva dela tastature medjusobno pričaju bežično.

Takođe za večinu primena baš smeta što nema opcionog trećeg dela sa numpadom. E on bi slobodno mogao da radi samo kada se prisloni na ostatak tastature.

Pa to. Meni bi bila ispod graficke table, sa obe strane. Ima i drugih resenja, ali bih probao ovo u nekom momentu. Mozda kinezi imaju neke cheap varijante za test.

Evo par koje sam ja gledao, svaka je preko 300.

Moergo 300+

ZSA 350, mislim da Ljubomir ima ovu ergodox.

Kinesis ovi imaju varijante za 100 dolara, ali ova najskuplja im je 500.

Sve su skupe, od tih boljih. Zaboravih sad koju sam marku gledao ali je isto 200+
Imao sam SteelSeries Apex Pro TKL Wireless (2023) koja je oko 250€. Prodao je posle par meseci korišćenja za skoro istu kintu koliko sam je i platio. Utisak o tastaturi? Gomila fancy gaming features-a koji verujem da znače samo competitive igračima, meni bukvalno ništa, a mimo toga sam osećaj kucanja na tastaturi je nikakav, unutra skroz šuplja, bez ikakvog dampening-a. Reko' paljba i umesto nje sam uzeo MX Keys S.

Last edited:
Moja stara zelja je da jednom uzmem Das Keyboard, ali verujem da ce mi trenutni cooler master cherry mx brown potrajati jos jako dugo.

Imao sam SteelSeries Apex Pro TKL Wireless (2023) koja je oko 250€. Prodao je posle par meseci korišćenja za skoro istu kintu koliko sam je i platio. Utisak o tastaturi? Gomila fancy gaming features-a koji verujem da znače samo competitive igračima, meni bukvalno ništa, a mimo toga sam osećaj kucanja na tastaturi je nikakav, unutra skroz šuplja, bez ikakvog dampening-a. Reko' paljba i umesto nje sam uzeo MX Keys S.
Ja sam mislio na ove iz dva dela, taj feature mi je bitan, zbog mesta i polozaja table na stolu.
Inace koristim g613 iz 2017e ili 18e, neunistiva tastatura, kontam trajace zauvek.

Moja stara zelja je da jednom uzmem Das Keyboard, ali verujem da ce mi trenutni cooler master cherry mx brown potrajati jos jako dugo.
Da li je moguce da nemaju ni jednu tastaturu sa normalnim, velikim enter tasterom?

Deluje super. Čak i veliki L1 i R1! Samo D-Pad deluje krajnje sumnjivo.

Last edited:
Back
Top Bottom