Sve su skupe, od tih boljih. Zaboravih sad koju sam marku gledao ali je isto 200+$360![]()
Do jaja mi je tako nesto za gaming, jedino mi bas bode oci taj kurcic od kablaOvako nesto planiram sebi uzeti, ne nuzno ovu ali ovaj tip tastature, da testiram za posao.

Imao sam SteelSeries Apex Pro TKL Wireless (2023) koja je oko 250€. Prodao je posle par meseci korišćenja za skoro istu kintu koliko sam je i platio. Utisak o tastaturi? Gomila fancy gaming features-a koji verujem da znače samo competitive igračima, meni bukvalno ništa, a mimo toga sam osećaj kucanja na tastaturi je nikakav, unutra skroz šuplja, bez ikakvog dampening-a. Reko' paljba i umesto nje sam uzeo MX Keys S.Sve su skupe, od tih boljih. Zaboravih sad koju sam marku gledao ali je isto 200+
Ja sam mislio na ove iz dva dela, taj feature mi je bitan, zbog mesta i polozaja table na stolu.Imao sam SteelSeries Apex Pro TKL Wireless (2023) koja je oko 250€. Prodao je posle par meseci korišćenja za skoro istu kintu koliko sam je i platio. Utisak o tastaturi? Gomila fancy gaming features-a koji verujem da znače samo competitive igračima, meni bukvalno ništa, a mimo toga sam osećaj kucanja na tastaturi je nikakav, unutra skroz šuplja, bez ikakvog dampening-a. Reko' paljba i umesto nje sam uzeo MX Keys S.
Da li je moguce da nemaju ni jednu tastaturu sa normalnim, velikim enter tasterom?Moja stara zelja je da jednom uzmem Das Keyboard, ali verujem da ce mi trenutni cooler master cherry mx brown potrajati jos jako dugo.