• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Evrovizija!

Kad pre... Ko da je proletelo... Ah da, radim...

Dal je moguće da su tu i Vampiri, jel su to oni Vampiri?

Preslusah sve, neke i vise puta, ali nije pomoglo, ove godine smo bas failovali, nema sta da se probere, sve je sranje...
Iskaz mi je tu bio odmah najzvucniji od svih koji nastupaju i jesu najbolji od ponudjenog, ali ne svidja mi se sto su menjali svoj metal fazon sa ovim experimentom na foru Dubioze... ali cak i tako je najbolje od ponudjenog...

Ako moram da izaberem tri, neka bude

Da, bedak... nije mi bio ni u top 10, kontam samo zenama moze da se svidi...
Mada realno svi su bili sranje, najgori izbor u zadnje 4 godine...

Ko da je i mogao nešto da postigne. Ona pesma čak i sa Željko veseljko doradom je iz prethodnog veka i nema šta da traži na ovakvoj vrsti takmičenja. Da su prošle Haremke išli bi do kraja, i možda čak i pobedili.

Jako mi je drago što je grkinja prošla, ona prelepo peva i aranžman je bio odličan, plus na maternjem pesma. Žao mi je što gruzijanka takođe nije ušla u finale, pesma raskiva, devojka ima glasčinu i super su inkorporirali njihov ples u koreografiju. I letonke su zasluženo proše u finale.

Ovo ostalo je bio plač Kebine majke.

Sto se tice evrovizije, uglavnom su svi bili sranje, svideo mi se jedino Tommy Cash (Estonija) i Nemacka, nisu ni oni bili nesto vau, ali sasvim OK.

Last edited:
Da, bedak... nije mi bio ni u top 10, kontam samo zenama moze da se svidi...
Mada realno svi su bili sranje, najgori izbor u zadnje 4 godine...
Iskreno, momak ima moćan glas, ali pesma je zaboravna

Песма за Евровизију (ПЗЕ) 2026, пето издање такмичења за представника Србије, биће одржано krajem februara 2026. године, са 24 изабране композиције. Полуфинала су заказана за 24. и 26. фебруар, док је велико финале на програму 28. фебруара 2026. године на РТС-у.

Na ovom kanalu imate svih 24 pesmi koje ce ucestvovati:

Auuu ne verujem sta ove nase budale rade, Eegor - Klaber koji je trebao da pobedi, nisu ga pustili ni u finale, a u finale su prosla takva sranja kao sto su Yanx, Kosmos Trip, Iva Grujin i Ana Masulovic... pa ove treba zapaliti...
Nema, uvek se iznerviram kad gledam Beo i Euro Viziju...

Back
Top Bottom