nebojsa986
Well-known member
- Reaction score
- 2,062
Jel ta produžena garancija vazi u svakom slučaju, ili pise sitnim slovima da imate pravo da odbijete popravku ako je preskupa
Prvo nema takvog nekog posebnog uredjaja koji ce da iznese tih 5 godina garancije, vec se daje na SVE uredjaje koji postoje u Tehnomaniji.sve je to proračunato, čim oni daju takve opcije znači da će taj uređaj da odradi te godine garancije u ajde 80-85% slučajeva, ali eto unesu crv sumnje kod kupca. pa zašto da ne izvuku koju crvenu više, malo im je ovako što deru sa cenama pa moraju dodatno da cede potrošače.
Ma da, kupci su krivi, jadni prodavci evo pustio sam suzu.Prvo nema takvog nekog posebnog uredjaja koji ce da iznese tih 5 godina garancije, vec se daje na SVE uredjaje koji postoje u Tehnomaniji.
Drugo, cuj crv sumnje, a da nema te mogucnosti da se uzme 5 godina garancija, onda bi bila kuknjava zasto tako neceg nema, vec se nudi samo 2 godine... tacna karakteristika srba, sta god da uradis njemu nije dobro i kuka, nikad mu nista ne valja.
Trece, u inostranstvu odavno postoji taj model za placanje produzene garancije i ne vidim problem sto i ovde tako nesto postoji, jedino problem su jadni prodavci, koji sad moraju i to da nude, pored hiljadu drugih informacija, a za razmazene kupce uopste ne brinem, njima je i lako i super.
Cetvrto, deru sa cenama? ti pricas ko da samo Tehnomanija dere sa cenama, eno ti pogledaj Gigatron koji jos vise dere sa cenama, pa valjda znas da je od pocetka rata u Ukrajni, sve zivo u Srbiji poskupelo... jednostavno zna se koje su opcije ako hoces jeftinije.
Da, i u radnji i u proizvodnji i u nabavci i administraciji. I kao vozač robe. Prošao ceo retail chain.Jel si radio ikad u zivotu kao prodavac?
Ja jesam i znam kako sve funkcionise ....(radio sam nabavku,prodaju kao komercijalista na terenu i jednom prilikom kao trgovac doduse u hendiju sa mobilnim uredjajima samo)Jel si radio ikad u zivotu kao prodavac?
Da si to zaista i radio, onda ne bi napisao to sto si napisao.Da, i u radnji i u proizvodnji i u nabavci i administraciji. I kao vozač robe. Prošao ceo retail chain.
Narucio si, a nije ti stigla roba?Jednom sam kupio u Tehnomaniji HDD i platio unapred sa racuna firme.
Posle mesec ipo dana zavlacenja zvanja teh. podrske i slanja jednog te istog izvoda i racuna debilima u podrsci tamo batalio sam sa pokusajima da urazumim imbecile i preko advokata posalo opomenu pred utuzenje.
Stize roba za 2 dana.Od tad sam rekao nikad vise tamo pa da su i najjeftiniji na svetu.
Lol družeDa si to zaista i radio, onda ne bi napisao to sto si napisao.
Narucio si, a nije ti stigla roba?
U tom slucaju razumem, a ako je neka reklamacija, onda mozemo da pricamo o tome da vidim dal si upravu ili ne.
Narucio i nije stigla roba.Da si to zaista i radio, onda ne bi napisao to sto si napisao.
Narucio si, a nije ti stigla roba?
U tom slucaju razumem, a ako je neka reklamacija, onda mozemo da pricamo o tome da vidim dal si upravu ili ne.
Hehe, nek’ te lepo i dugo služi.
Ko, sta osporava, ne znam o cemu pricas.U Srbiji je uska trka kome je gore al nisam idiot da osporavam prava kupaca. Pogotovo u fakin Tehnomaniji
Lol tebi, kad je prodavcima po tebi tako lako, sto lepo nisi ostao da budes prodavac.