Mozhesh staviti u code, ali onda nije clickable. Prvi put da vidim da ne radi ni hyperlink, to je bash... posebno.Quote isto skracuje oglas.
Ni hyperlink mi ne radi.
Jedino da skracujem URL.
Mozhesh staviti u code, ali onda nije clickable. Prvi put da vidim da ne radi ni hyperlink, to je bash... posebno.Quote isto skracuje oglas.
Ni hyperlink mi ne radi.
Jedino da skracujem URL.
Koliko sam razumeo da. Hteo da naručim prekjuče al je out of stock pa kad god se vrati. Testiracu.Na ovo se lagano stavlja OPL? U smislu lakše nego na "standardnu" memorijsku?
Ovde ima guide, i prebuilt image za stavljanje FMCB. A smoke black se prodao isti dan kada je postavljen video. Uzeo sam i ja.
Jesam. 8.7e. Charcoal black varijanta je i dalje na stanju. A bice sigurno uskoro raznih boja.Si uzeo sa 8bit mod sajta? Koliko te iznela postarina
To je i moja pretpostavka da je štroka fejk jer mi je nemoguće da bude toliko prljavo.da, jedino mi ide na kurac što fejkuju ovu prljavštinu![]()
naravno, ali nema potrebe dodavati tu lažnu prljavštinu, i dalje ćemo cenitiJa to razumem tako da je štroka tu da se vidi efekat čišćenja na kameri bolje. Ako je neko toliko posvećen restauraciji da uzme i ponovo nikluje neki levi limić, ne može mu se nikakva kritika uputiti da nešto fejkuje.