• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS2 Kralj konzola - PS2 - igre, vesti, generalna diskusija

Quote isto skracuje oglas.

Ni hyperlink mi ne radi.
Jedino da skracujem URL.
Mozhesh staviti u code, ali onda nije clickable. Prvi put da vidim da ne radi ni hyperlink, to je bash... posebno.

Na ovo se lagano stavlja OPL? U smislu lakše nego na "standardnu" memorijsku?
Koliko sam razumeo da. Hteo da naručim prekjuče al je out of stock pa kad god se vrati. Testiracu.

Ovde ima guide, i prebuilt image za stavljanje FMCB. A smoke black se prodao isti dan kada je postavljen video. Uzeo sam i ja.

Ovde ima guide, i prebuilt image za stavljanje FMCB. A smoke black se prodao isti dan kada je postavljen video. Uzeo sam i ja.

Si uzeo sa 8bit mod sajta? Koliko te iznela postarina

Jel ima neki mod za debeli PS2 sa ilink-om, koji ga prebacuje u neko manje 3D printovano kuciste? Nesto nalik onom, super slim PS2 mod-u? Zadrzao bih ilink funkcionalnost, ali 99% debelih PS2 konzola ima kucista u uzasnom stanju, a i lepse bi bilo kad bi moglo da se smanji bar malo.

nije bar kao oni filipinci ili šta su već gde baci nešto i posle se šetka i kao pronađe PC, konzoli u isl i posle čisti i popravlja

Ja to razumem tako da je štroka tu da se vidi efekat čišćenja na kameri bolje. Ako je neko toliko posvećen restauraciji da uzme i ponovo nikluje neki levi limić, ne može mu se nikakva kritika uputiti da nešto fejkuje.

Ako nista barem se ne krevelje na thumbnail-u prezivecemo fejk prljavstinu. :D
Inace prelepa je ova konzola ja sam je merkao jedno vreme, steta sto je napajanje japansko unutra. Mada sada su i cene otisle svakako.

Last edited:
Ja to razumem tako da je štroka tu da se vidi efekat čišćenja na kameri bolje. Ako je neko toliko posvećen restauraciji da uzme i ponovo nikluje neki levi limić, ne može mu se nikakva kritika uputiti da nešto fejkuje.
naravno, ali nema potrebe dodavati tu lažnu prljavštinu, i dalje ćemo ceniti :)

Back
Top Bottom