• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Black Myth: WuKong

Cek recap: spreman si da stedis dok ne skupis 1k+ evra gpu koji ekskuzivno koristis za gaming, ali igras igre koje uglavnom ne volis i bataljujes, hoces pirateriju ali ne porzavas legalne jeftine pretplate?

Cek recap: spreman si da stedis dok ne skupis 1k+ evra gpu koji ekskuzivno koristis za gaming, ali igras igre koje uglavnom ne volis i bataljujes, hoces pirateriju ali ne porzavas legalne jeftine pretplate?
Ne ocekujem da ces razumeti sledece sto cu reci, mozda nije cak ni logicno, ali tako moj mozak radi i vidi stvari.
1k+ evra dajem za gpu, samo zato sto moram, tu nema piraterije, tu mi niko nece dati besplatno graficku, koja mi treba za igranje.
Da sam morao da uzimam bas tako skupu, nisam, ali znam sebe, znam da ce mi trajati 5 do 10 godina, treba mi za 4K, tako da se isplati kad sve to imas u vidu.

E sad kad vidim da moram da placam za hardver, i moram da placam za internet kako bi skidao igre, onda moj mozak kaze - eee previse je sad pa jos i da placas igre!
Tako da imam srece da jos uvek ne moram da ih placam, ta vremena jos uvek traju...
Mada treba imati u vidu da sam dosta godina bio bez posla i jednostavno nisam imao pare za igre.
Sad radim, ali kad pogledas koliko igara ja odigram, a samo jedna kosta 60 evra, jasno ti je da ja sa mojom platom ne mogu da imam pare i za hardver, i za internet, hranu i racune, a i za nekoliko igara...

Tako da... da kojim slucajem nema piraterije, igrao bih ili besplatne igre, ili one na velikom popustu, ili ovakve nekakve kombinacije, ili game pass, ali nista me to ne bi zadovoljilo, jer tako i ne mozes da biras koju oces igru, i kad da igras.

Na kraju, cak vise toliko i ne uzivam u gaming-u, kao sto vise ne uzivam ni u nekim drugim stvarima... mlad sam, ali zreo za penziju.

E sad kad vidim da moram da placam za hardver, i moram da placam za internet kako bi skidao igre, onda moj mozak kaze - eee previse je sad pa jos i da placas igre!
Zasto onda placas internet?
Ako ti mozak(koji tvrdis da imas) kaze suprotno?
Kako ti mozak ne kaze da kupis usb i ides kod nekoga ko ima internet i da ti on skida igre :) ?
Ti illi radis za 200e mesecno ili si iz pirota ...

Hoćeš reći da HL2 vrijedi manje od jedne Milke??
Ne, vec tad mi jednostavno nije trebao, em sam ga vec presao par puta, em ima pirat, nisam zeleo da bacam pare, iako je to samo 1 evro.
Medjutim, sad kad imam VR, videh da imaju EP 1 i 2 da se odigraju u VR i da je free, ali treba ti HL 2 original, te se samo zbog toga kajem sto nisam uzeo kad je bio 1, 2 ili 3 evra, bilo nesto smesno, za Steam godisnjicu.

Razumem te, ti si igrač probavač, nisi gladan samo po zalogaj od svega pa ako se poklope kockice. E sad kako ti ni u restoranu ne daju da samo gricnes tako i ovde ne daju igre, ali ima srećom piraterija. Svakom svoje ako tako uživaš, meni ne leži ali sve je to subjektivno.

Deluje da su pravili igru za ps5 pro, posto ne vidim drugi razlog ne stavljanja framerate cap-a :)

Ima izvestaja da je prodaja PS5 konzola duplirana u Kini od izlaska Wukonga, ali to ne znaci puno jer se tamo konzole i dalje slabo prodaju.

Back
Top Bottom